Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Hledáte novou venkovní dlažbu? S dlažbou Semmelrock můžete vyhrát zahradní party v hodnotě 50 000 Kč

Vaše terasa a zahrada jsou rozšířeným obytným prostorem, který zve k odpočinku v uvolněné atmosféře, ať již při posezení s přáteli a rodinou nebo k načerpání nových sil. Jestliže se chystáte do zcela nového projektu nebo rekonstrukce venkovních zpevněných ploch, máme pro vás skvělou nabídku. U výrobce venkovní dlažby Semmelrock právě probíhá soutěž o zahradní party v hodnotě 50 000 Kč. Podmínky a bližší informace k soutěži naleznete zde.

18. 3. 2024, redakce
Hledáte novou venkovní dlažbu? S dlažbou Semmelrock můžete vyhrát zahradní party v hodnotě 50 000 Kč

Novinkou tohoto roku je dlažba Citytop Elegant kombi ve výšce 6 cm, která je osazena zámkem PaveLock® System. Zámek zajistí normou požadovanou šířku spár, zamezí posunu nebo deformaci dlážděné plochy a odštípnutým hranám. Další nespornou výhodou je zvýšená infiltrace srážkových vod do podloží.

Dlažba Citytop Elegant kombi (Zdroj: Semmelrock, Wienerberger)

Paleta barev je rozšířena o dvě nové barevné varianty. Grafitovorezavá barva je určena pro individualisty, kteří hledají něco netradičního. Oproti tomu lávově šedohnědou melírovanou barvu ocení všichni, kteří chtějí okolí svého domu více propojit s přírodou. Tuto dlažbu lze perfektně kombinovat i s ostatními produkty z řady Citytop.

Dlažba Citytop Elegant kombi - porovnání výšek (Zdroj: Semmelrock, Wienerberger)

Jestliže se chcete nejdříve podívat, jak bude dlažba ladit s vaším domem, stáhněte si zdarma aplikaci GardenVisions, kde můžete vybírat z více jak 100 realistických barev, formátů a povrchů dlažeb.

Nechte se inspirovat a vytvořte si okolí domu podle svých představ.