Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Reality v nabídce makléře Dimitri Naumov

Dimitri Naumov právě teď nabízí 6 nemovitostí

Prodej zemědělské půdy 14 648 m² Číčovice,

Nabízíme k prodeji pozemek (ornou půdu) o výměře 14648m2 v obci Velké Číčovice, okr. Praha-západ. Pozemek je umístěn na okraji obce a má přístupovou cestu. Dá se využít jako dobrá investice. Pro vice informací neváhejte kontaktovat makléře.

Doporučeno před 8 hodinami

Prodej bytu 3+1 116 m² Praha,

Nabízíme k prodeji velký prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví po kompletní rekonstrukci o celkové výměře cca 115,7 m2 včetně nadstandardně velkého sklepu 11,1 m2 s oknem, který lze využít jako nebytový prostor anebo k jiným účelům. Ve skutečnosti se jedná o dispozici 4+1, která zahrnuje vstupní halu, tři prostorné pokoje doplněné místností s plochou 6,5 m2, kter

Doporučeno před 8 hodinami

Prodej bytu 2+kk 47 m² Kladno,

Nabízíme k prodeji hezký slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o celkové výměře 47 m2, nacházející se v 8. patře (z celkových 12) panelového domu, ul. Vašíčkova, Kladno. Jednotka o výměře 44 m2 prošla rekonstrukcí a dispozičně je tvořena vstupní chodbou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou a samostatnou toaletou. K bytu náleží sklep 3 m2. By

Prodej zemědělské půdy 3 956 m² Čisovice,

Nabízíme k prodeji pozemek (trvalý travní porost) o výměře 3956m2 v obci Čísovice, okr. Praha-západ. Pozemek je umístěn na okraji obce a je napojen na přístupovou cestu. Dá se využít jako dobrá investice. Máme na prodej další zemědělské pozemky (orná půda) v této obci. Pro vice info kontaktujte makléře.

Prodej zemědělské půdy 70 691 m² Čisovice,

Nabízíme k prodeji 7 pozemků (orná půda) o výměře 70691m2 v obci Čísovice, okr. Praha-západ. Pozemky jsou umístěny na okraji obce a jsou napojeny na přístupovou cestu. Dobrá dlouhodobá investice. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.

Prodej zemědělské půdy 3 000 m² Praha,

Nabízíme k prodeji pozemek o ploše 3000m2, lokalita Praze 20, Horní Počernice. Jedná se o ornou půdu. Pozemek je umístěn přímo na okraji obce. Dá se využit jako dobrá investice. Pro vice informací neváhejte kontaktovat makléře.

Nemovitosti dle typu

Nemovitosti dle operace