Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
SATPO - SATPO management, s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 17 dny

Popis developerkého projektu

Rezidence Laurová představuje dokonalou kombinaci praktičnosti a elegance, chlubit se může moderní architekturou s důrazem na vysokou kvalitu a detail finálního dokončení. Nachází se mezi ulicemi Na Laurové, Radlická, Na Neklance a bezejmenné komunikaci v Praze 5 – Smíchov. Čistá a funkční architektura projektu se opírá o historii sousedství a o blízkost míst s přírodním charakterem, s výhledy na Paví vrch a Vyšehrad.

Novostavba nabízí bytové jednotky s dispozicí 1+kk až 5+kk o výměře 31 m2 až 204 m2 s balkónem, lodžií, terasou či předzahrádkou, také komerční prostory od 34 m2 do 226 m2 v atraktivní lokalitě Praha - Smíchov. Rezidence Laurová se skládá z osmi nadzemích podlaží a dvou podzemních podlažích s vloženým technologickým mezipatrem. Bytové jednotky jsou rozdělené do pěti sekcí A až E, vždy se samostatným vchodem do rezidence. Díky modelací fasády mají bytové jednotky východní oslunění a lepší výhled do ulice, částečně i na Vyšehrad.

Okolí vnitrobloku je navrženo s nízkým plotem a s brankou, vnitroblok určený výhradně pro rezidenty bude osazen sadovou úpravou a zelení. Na střeše 6. NP je umístěna společná pobytová střešní zahrada SKY TOP s intenzivní zelení a s technologií objektu. Samozřejmostí je reprezentativní vstupní hala, služby recepce 24/7, zasedací místnost pro soukromá jednání, společné prostory pro kočárky, kola a koloběžky.

small left
small right