Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dmytro Boiko

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti 140610
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 27. února 2024
Plocha užitná 1 111 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vysoce kvalitní novostavbu krásného bytu s jednou místností plus kuchyňským koutem v ideální lokalitě na adrese Bratislavská 155/12, ve městě Veľké Kapušany, v Košickém kraji, Slovensko. Tento moderní byt nabízí veškeré pohodlí a luxus, které si můžete přát.

Byt se nachází na druhém patře a disponuje užitnou plochou 1111 metrů čtverečních, které jsou navržené tak, aby poskytovaly maximální prostor a pohodlí. Skládá se z jedné prostorné místnosti s kuchyňským koutem, který je ideální jak pro sólové obyvatele, tak pro pár. Světlé a vzdušné interiéry nabízí příjemné prostředí pro bydlení.

O bytě je postaráno do posledního detailu, aby splňoval nejnáročnější standardy. Kvalitní materiály a moderní vybavení jsou zde samozřejmostí. Díky nedávnému výstavbě je veškeré zařízení a technologie nové a bezchybně fungující.

Okolí bytu nabízí vynikající možnosti v oblasti dopravní dostupnosti, služeb a vybavenosti. Veľké Kapušany je živé město s bohatou nabídkou obchodů, restaurací a dalších zařízení. Košický kraj je známý svou krásnou přírodou a pestrou kulturou. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí mít přístup ke všemu, co město nabízí, a zároveň si užívat klidného bydlení v krásném prostředí.

Tento byt je skvělou investicí jak pro život, tak pro dlouhodobé pronájmy. Je vhodný jak pro jednotlivce, tak pro mladé páry či studenty. Jeho kvality jsou přitažlivé jak pro ty, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení, tak pro ty, kteří hledají možnost dobrého investování.

Nabízená cena bytu je 10 000 Kč a provize je sdílena s agentem ve výši 10 000 Kč. Byt je v osobním vlastnictví s vlastnickým právem.

Na energií úsporných opatřeních bytu je zaměřen zájem agenta, který dle energetického štítku dosáhl hodnocení G. Dosažená úroveň energetické hospodárnosti nemovitosti dosahuje hodnoty 148/2007 normy.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kdo si přejí kvalitní a moderní bydlení v krásném prostředí Veľkého Kapušan. Nezapomeňte, že cena za tento byt je zobrazena ve měně CZK. Pro více informací a další podrobnosti nás neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dmytro Boiko
Dmytro Boiko

Nemovitost nabízí

 Dmytro Boiko
Dmytro Boiko