Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 400 000 Kč

B

Velmi úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
GARTAL Agency

28 083 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák
ID nemovitosti TR-4780
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 49 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 46 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi investiční byt ve známém pražském rezidenčním projektu od společnosti Metrostav Development a.s. s názvem "Byty na Vackově". Výstavba této fáze projektu byla dokončena v roce 2017. Byt má dispozici 1+kk a celkovou výměru 48,90 m2, nachází se ve 2. patře z 5, okna bytu jsou orientována na západ. Dispozičně se byt skládá ze vstupní chodby (5,56 m²), šatny (2,76 m²), společné koupelny s WC (4,11 m²) a prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (33,84 m²). Byt je vybaven kuchyňským nábytkem včetně spotřebičů, vstupní dveře do bytu III. bezpečnostní třídy, plastová okna s trojskly a venkovními žaluziemi, v celém domě zaveden optický kabel. K bytu patří také sklepní koje (2 m2), umístěna v 1 podzemním podlaží domu. Byt nemá vlastní parkovací stání, ale v blízkosti domu je dostatečný počet veřejných parkovacích míst. Měsíční zálohy za služby, spojené s užíváním jednotky činí necele 3000 Kč.
Lokalita projektu je velmi výhodná pro bydlení, díky přítomnosti veškeré potřebné infrastruktury, pohodlné dopravní dostupnosti do centra Prahy a městskému parku se sportovními a dětskými hřišti, který se nachází v blízkostí domu.
V současné době je byt obýván nájemcem, který je ochoten v případě zájmu nového majitele zůstat i nadále. Pro získání dalších informací nebo domluvení termínu prohlídky bytu stačí zanechat svůj kontakt na našich webových stránkách a naši zaměstnanci Vás budou kontaktovat v průběhu 24 hod.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (176)
small left
small right