Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

89 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

391 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F11933
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 51 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 51 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám dvoupokojový apartmán v novém, luxusním komplexu, který se nachází na první linii moře na klidném a malebném místě mezi letovisky Obzor a Byala v blízkosti borového háje. Byt se nachází ve druhém patře a skládá se z chodby, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny - WC, balkonu s výhledem na moře. Užitná plocha bytu je 51 m2, celková plocha - 60 m2. Byt se prodává hotový "na klíč" bez nábytku. V obývacím pokoji a ložnici jsou instalovány invertorové klimatizace nejvyšší třídy, které zajistí příjemnou teplotu bez ohledu na roční období. K dispozici máte infrastrukturu a komfort vysoce kvalitního komplexu. Na území areálu je pro pohodlný pobyt k dispozici bazén s relaxační zónou a lehátky, parkový areál s grilem, dětské hřiště, venkovní bar, tělocvična se saunou, parkoviště. Po opuštění apartmánu můžete relaxovat v bazénu a vychutnat si koktejl ve venkovním baru. Půjdete ještě kousek po schodech podél malebné skály s borovicemi - a jste na prostorné písečné pláži s vlastními bezplatnými lehátky a slunečníky, přístupné pouze obyvatelům a hostům komplexu. Podél moře vede cestička na procházku nebo ranní běhání na čerstvém vzduchu - skvělé místo pro romantiky a milovníky zdravého životního stylu. Čistý mořský vzduch s tóny jehličnanů naplní tělo energií, jakmile vstoupíte do komplexu. Poplatek na údržbu činí 12€/m2 ročně+ 100€ ročně záloha na elektřinu ve společných prostorách.
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
Do komplexu se pohodlně dostanete z letiště Varna i Burgas transferem, taxíkem nebo pravidelnými autobusy, které jezdí každých 30 minut. Z letišť ve Varně nebo Burgasu je vzdálenost do komplexu pouhých 60 km a cesta trvá méně než hodinu. Do svého apartmánu můžete přiletět v kteroukoli vhodnou dobu a prožít západ slunce u moře se sklenkou lahodného místního vína. V docházkové vzdálenosti od komplexu je čtyřhvězdičkový hotel s bary, restauracemi, lázněmi, vodní a sportovní zábavou. Veškerou tuto infrastrukturu mohou využívat obyvatelé areálu. Celá městská infrastruktura je 3 minuty jízdy autem od komplexu v letoviscích Obzor a Byala, kde najdete vše, co potřebujete pro pohodlný život a volný čas: obchody, kavárny, restaurace, bankovní kanceláře, stadion, venkovní sporty, školu, školku , lékárny, poliklinika atd. V případě potřeby vám správcovská společnost pomůže pronajmout byt ve vaší nepřítomnosti. Získejte až 10 % ročně z nákladů na bydlení za rok pronájmem bytu. O vše se postará správcovská společnost. Budete moci přijet do svého bytu, kdy se vám to bude hodit, a zároveň si přivydělávat pronájmem bytu po zbytek času. Byala je administrativní centrum, které se nachází v centrální části bulharského pobřeží mezi dvěma mezinárodními letišti- 50 km od letiště Varna a 60 km od letiště v Burgasu. Městečko nabízí vše, co potřebujete pro pohodlnou rodinnou dovolenou a celoroční bydlení: obchody, banka, nemocnice, škola, pošta, restaurace a kavárny, kosmetické salony, stadion a další. Pobřeží se vyznačuje kombinací mořských zátok, pláže s délkou přes 6 km, písečných dun a malebných bílých skal. Byala je také proslavený centrem vinařství.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (642)
small left
small right