Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

255 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

1 119 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F10402
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 5.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 1. prosince 2023
Plocha celková 52 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 52 m²

Popis nemovitosti

Objevte ztělesnění pobřežního luxusu v našem exkluzivním apartmánu u pláže v La Noria III. Tato rezidence se nachází v prestižní urbanizaci La Noria III a nabízí jedinečnou sofistikovanost, pohodlí a vynikající polohu na vyhledávaném pobřeží Costa del Sol.

Dechberoucí výhled na moře a hory vytváří každodenní podívanou na krásy přírody. Bezvadné interiéry jsou vybaveny nejmodernější klimatizací, moderními spotřebiči a elegantními mramorovými povrchy. Ložnici, která je útočištěm pohodlí, doplňuje kompletně zrekonstruovaná koupelna s luxusním sprchovým koutem.

Jižně orientovaná terasa, umně zasklená lumonem a zastřešená, se promění v další obytný prostor pro celoroční užívání. Je vybavena markýzou a stává se útočištěm, kde můžete nasávat kouzlo pobřeží.

K exkluzivnímu vybavení patří vyhrazené parkovací místo v podzemní garáži se špičkovým kamerovým systémem a velkoryse dimenzovaný sklad pro větší pohodlí.

Rezidenční bydlení La Noria III nabízí klid v zabezpečené enklávě s nepřetržitou ostrahou, přímým přístupem na pláž a rekreačním zázemím, jako jsou pádlovací kurty, fotbalové hřiště, bazény a dětské hřiště. Nádherně upravené zahrady, zdobené fontánami a lavičkami, poskytují dokonalé prostředí pro odpočinek pod palmami.

I přes blízkost centra města a základních služeb si La Noria III zachovává klidnou atmosféru. Místní sportovní areál, vzdálený jen kousek pěšky, nabízí tenis, paddle, bazén, saunu, lázně a sportovní kurzy. V dosahu jsou různé restaurace, bary a výhodný obchod Lidl.

Tento exkluzivní apartmán na pláži je víc než domov, je to životní styl. Je ideální pro ty, kteří hledají znamenitou rezidenci na pobřeží Costa del Sol, a ztělesňuje podstatu luxusního bydlení. Využijte příležitosti a udělejte si z tohoto pobřežního skvostu svůj vlastní. Kontaktujte nás pro soukromou prohlídku a ponořte se do ztělesnění přímořské elegance.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (21)
small left
small right