Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 500 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • vč. samostatné garáže a sklepa
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Pavlína Rejtharová

37 298 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Metro, MHD
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 54 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 54 m²
ID nemovitosti VK3474828
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 4.

Popis nemovitosti

RK CHIRŠ nabízí exkluzivně k prodeji byt s dispozicí 2+kk (cca 49m2) s lodžií (cca 5m2), sklepem (cca 4m2) a samostatně uzamykatelnou garáží v novostavbě bytového domu - REZIDENCE U RADNICE - v centru Prahy 9 - Vysočan, v bezprostřední blízkosti linky metra B - Vysočanská.

Nabízený byt je situován v 5. podlaží domu (z celkových 7) se dvěma výtahy. Jeho dispozici tvoří čtvercová předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na lodžii, samostatná ložnice se vstupem na lodžii, koupelna s vanou a s WC.
Celková plocha bytu vč. lodžie zaujímá cca 54m2. K bytu dále náleží prostorný sklep o celkové ploše cca 4m2.
V obytných místnostech je položena kvalitní dřevěná podlaha a v předsíni a koupelně dlažba. Okna jsou dřevěná s orientací na východ. V bytě je vestavěná kuchyňská linka na míru se všemi spotřebiči. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je zajištěno dálkově z teplárny, topení v bytě je podlahové ve všech místnostech.

K bytu náleží samostatně uzamykatelná garáž nacházející se v suterénu domu, která je již zahrnuta v ceně bytu. V suterénu vedle garáže je také umístěn prostorný sklep.

Novostavba bytového domu byla dokončena v roce 2020, jedná se tak o zcela nové bydlení. Ve vnitrobloku za domem je soukromá zahrádka pro obyvatele domu, která láká k příjemnému posezení. Dům je navíc umístěn přímo u zastávky metra linky B, Vysočanská a u tramvajové zastávky Nádraží Vysočany. Vlaková stanice Praha-Vysočany je vzdálena cca 10 min. pěšky.

Okolí domu nabízí kompletní občanskou vybavenost. Přímo u domu je hypermarket Lidl, nedaleko pak NC Fénix a Galerie Harfa.
Ke sportovnímu vyžití vybízí nedaleký tenisový areál, velký park Podviní s lanovým centrem, spoustou hřišť (i dětských), cyklostezek či kynologické cvičiště. V okolí se nachází i mnoho menších obchodů, restaurací, služeb, dále i poliklinika a v neposlední řadě O2 Aréna - centrum kulturního vyžití.

Doporučujeme prohlídku!

Volné ihned!

PENB třída B

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií. Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Břevnově.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (340)
small left
small right