Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

150 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

658 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení 29. ledna 2024
Plocha celková 65 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 65 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F10602
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.

Popis nemovitosti

Na prodej nabízíme prostorný apartmán na prvním patře budovy s celkem 5 bytovými jednotkami. Budova byla postavena v roce 2007 a je zcela dokončená. Má dobrou izolaci (10 cm polystyren, plastová okna s izolačním sklem) a bezpečný vchodové dveře.

V ložnici je položen laminát, zatímco v ostatních částech apartmánu dominuje keramická dlažba. V roce 2023 byly vyměněny nové instalace, byty byly natřeny a některý nábytek byl obměněn. Vytápění a chlazení zajišťuje klimatizace. Voda v apartmánu je z městského zdroje, a odpadní vody jsou odváděny do septické jámy. Samotný apartmán má 65 m2 obytné plochy a terasu o velikosti 15 m2. Dispozice apartmánu zahrnuje chodbu, kuchyni, jídelnu a obývací pokoj v otevřeném konceptu, prostornou ložnici, terasu a balkon. Apartmán má samostatný vchod po venkovních schodech a nabízí nádherný výhled na moře a pláž. Orientace apartmánu je sever-jih.

Pláž je vybavena kavárnou a malým přístavištěm pro lodě. Kruševo je malé a klidné místo u moře, ideální pro rodiny s dětmi nebo trvalé bydlení. V okruhu 20 km se nachází národní park Paklenica, Obrovac a řeka Zrmanja, Benkovac, Biograd, město Zadar, letiště Zemunik, dálniční sjezd a další zajímavosti
K tomuto prostornému apartmánu je možné zakoupit také studiový apartmán v přízemí budovy o velikosti 35 m2 s terasou o velikosti 12,5 m2. Cena tohoto apartmánu je 65 tisíc eur.. V případě nákupu obou apartmánů je možné sjednat korekci ceny. Vlastnictví je bez problémů a bez závazků. Parkování je veřejné.

Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (23)
small left
small right