Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 450 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, právního servisu a vyřízení hypotéky
big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Pavla Břicháčková

19 526 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 387576
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 4.
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 65 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 54 m²

Popis nemovitosti

Prohlídky bytu budou probíhat v úterý 7.5. od 15:00. Pro konkrétní čas nabídky prosím kontaktujte makléře nabídky.

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi zajímavě řešený byt o dispozici 3+1, který se nachází v Kladně - Kročehlavech, ul. Americká.

Byt je umístěn v posledním 4. patře panelového domu, kde byl v nedávné době vybudován nový venkovní výtah. Celková podlahová plocha bytu je 65 m2 včetně lodžie, komory na patře a sklepu, vnitřní plocha bytu je pak 54 m2. Zasklená lodžie o výměře 7 m2 je přístupná z obývacího pokoj a je orientována do zeleně na východní stranu, stejně tak kuchyň. Další dva pokoje jsou orientovány na západ.

Bytová jednotka prošla rekonstrukcí v roce 2009, kdy byla změněna dispozice bytu. Velmi prostorné bytové jádro je zděné s novými rozvody elektřiny, vody a s novými odpady, v koupelně se nachází jak sprchový kout, tak rohová masážní vana, a dále pak toaleta s umyvadlem a prostor na umístění pračky a sušičky. Stěny v bytě jsou z části panelové a některé příčky a podhledy s bodovým osvětlením jsou sádrokartonové. Při rekonstrukci byl prostor kuchyně částečně propojen s obývákem a instalován barový pult jako oddělující prvek. Na podlahách je dlažba (chodba, koupelna, kuchyně), plovoucí podlaha (obývací pokoj) a koberce (dva pokoje).

K bytu patří komora na patře naproti bytu (1,3 m2) a samozřejmě sklepní kóje (3 m2), která je umístěna v přízemí domu. Bytový dům prošel rekonstrukcí, je zateplen, má nově vybudovaný výtah, nové stoupačky, vnitřní prostory po rekonstrukci.

Tato městská část je oblíbenou lokalitou pro svou výjimečnou polohu, kompletní občanskou vybavenost a výbornou dostupnost zejména do Prahy. Téměř před domem je zastávka MHD, v docházkové vzdálenosti pár minut pak zastávka PID i vlakové nádraží, školky i škola, zdravotní středisko, lékárna, supermarkety i restaurace, dětská hřiště. Všechny služby máte při ruce a můžete dojít pěšky.

Tento byt doporučuji rodině, která hledá klidné bydlení s výhledem a s možností dostupnosti veškerých služeb v okolí domu. Ozvěte se mi pro více informací a domluvte si termín prohlídky. Budu se těšit na setkání.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (10)
small left
small right