Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

34 621 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105109
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 82 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 6.

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám představuji nabídku luxusně zrekonstruovaného bytu o dispozici 3+kk s lodžií. Byt prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí v roce 2019. Rekonstruovány byly rozvody, na podlahách je položena celoplošně lepená vinylová podlaha, která probíhá celým bytem bez jediného přechodu. V celém bytě jsou nové štukové omítky a na několika místech nechybí designové tapety. Celý byt je vybavený zakázkovým nábytkem na míru, takže v bytě je dostatek úložný prostor pro všechny jeho obyvatele. Na zakázku byla samozřejmě zhotovena také kuchyňská linka, která je kompletně vybavena vestavěnými spotřebiči AEG. Interiérové dveře jsou bílé bezfalcové v hliníkovém rámu s magnetickým kováním.
Srdcem celého bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, ze kterého je vstup na západně orientovanou lodžii. Z obývacího pokoje se vchází do prostorné vstupní chodby, kde je vybudována vestavěná skříň s odkládací stěnou.
Z chodby se vchází do rekonstruované koupelny, která je vybavena vanou, umyvadlem, koupelnovým nábytkem a je zde i prostor na pračku a sušičku. Nechybí ani samostatná toaleta a komora na uložení věcí denní potřeby.
V bytě jsou dvě ložnice, jedna rodičovská, které je vybavena vestavěnými skříněmi a komodou a druhá dětská ložnice, které je přizpůsobena pro dvě děti, vybavena je palandami, pod kterými jsou umístěny psací stoly a nechybí zde ani šatní skříně.
Momentálně prochází celý dům kompletní rekonstrukcí. Realizováno je zateplení domu, nová fasáda, střecha, rozšíření balkónů o půl metru, nové vstupní dveře do domu a rekonstruované bude i první nadzemní podlaží domu, nové zvonky, včetně videotelefonu.
V docházkové vzdálenosti od domu je kompletní občanská vybavenost, mateřská i základní škola, dětská hřiště a nechybí celé řada městských sportovišť a dalších možností trávení volného času. Zastávka tramvaje a autobusu se skvělým spojením nejen do centra Prahy, nebo na metro B Anděl je v docházkové vzdálenosti do deseti minut. Na metro B Anděl jste tramvají za 20 minut. V okolí je několik restaurací, obchodů, supermarket Lidl a obchodní centrum Řepy. Parkování je volné bez parkovacích zón. Pokud potřebujte vyřešit financování bytu, žádný problém, naši finanční poradci vám najdou tu nejlepší nabídku financování přesně podle vašich potřeb. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105109.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (279)
small left
small right