Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 208 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Karel Křeček

9 689 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 10015
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 1.
Datum vložení 30. srpna 2023
Plocha obytná 54 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 54 m²

Popis nemovitosti

Na prodej máme krásný zařízený byt v okouzlujícím prostředí Torrevieja ve Španělsku. Tento byt je ideální jak pro vlastní bydlení, tak i jako investice pro pronájem na platformách jako AirBnb a Booking. Nachází se v vyhledávané lokalitě Punta Prima a je jen 600 metrů vzdálený od pláže Středozemního moře.

Byt disponuje dvěma dvoulůžkovými pokoji, čímž je ideálním místem pro páry nebo malé rodiny. K dispozici je také dobře udržovaná koupelna. Díky orientaci na jih v bytě máte dostatek přirozeného světla po celý den a výhled, který si můžete naplno vychutnat.

Tento byt je vybaven různými příjemnými doplňky, které zaručují pohodlí a pohodu. Patří mezi ně výtah a slunný balkon, který je ideálním místem pro relaxaci, zejména proto, že se nachází na rohu budovy. V bytě najdete stylový a funkční nábytek a máte také přístup do společného bazénu, který je skvělým místem pro osvěžení během teplých letních dní. Můžete si také užívat prostornou a soukromou terasu s výhledem na moře, která je ideálním místem pro strávení času venku.

Poloha tohoto bytu je vynikající s dobrou dostupností služeb a vybavenosti. Budete mít snadný přístup k autobusovým zastávkám, zalesněným oblastem, nákupním centrům, lékařským střediskům, pobřeží, golfovým hřištím, parkům, supermarketům a klidné a dobře udržované urbanizaci. Pro děti je v blízkosti k dispozici také hřiště.

Tento byt je skvělou investiční příležitostí pro ty, kteří hledají útulné a pohodlné bydlení ve výjimečném prostředí Torrevieja. S jeho blízkostí k pláži a všem důležitým službám je ideálním místem pro trávení dovolené nebo dlouhodobého pobytu. Nechte se okouzlit touto nemovitostí a kontaktujte nás ještě dnes, abychom vám poskytli další informace a uspořádali prohlídku to

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (90)
small left
small right