Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

159 900 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Adam Bell

16 777 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F8930
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení 1. prosince 2023
Plocha celková 63 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 63 m²

Popis nemovitosti

Vydejte se do centra rušného Benidormu, konkrétně do čtvrti Mercadona, a objevte fantastickou rezidenci se 2 ložnicemi v soukromé urbanizaci s osvěžujícím bazénem a pohodlným společným parkovištěm. V této vynikající lokalitě se nacházíte jen pár kroků od svěžího parku Aigüera, který vašemu městskému životnímu stylu dodá nádech přírodní krásy.

Tento okouzlující dům, který se nachází v nádherné urbanizaci, se může pochlubit 2 ložnicemi, dobře vybavenou koupelnou, příjemným obývacím pokojem, který vede na terasu, a plně vybavenou kuchyní v americkém stylu. Každý kout této rezidence je zalitý přirozeným světlem a nabízí slunečnou a veselou atmosféru.

Samotná urbanizace je oázou klidu, bez komerčních prostor, a nabízí svěží zahradu, pohodlné parkování a lákavý společný bazén pro vaši relaxaci a zábavu.

V okolí této rezidence najdete množství nezbytných služeb, včetně supermarketů Mercadona a Iperber, autobusové zastávky, nedalekého hotelu Princesa, hotelu Victoria, benidormské kliniky a malebného parku La Aigüera. Za pouhých 5 minut chůze se dostanete na slavnou pláž Levante, kde se můžete vyhřívat na slunci a užívat si Středozemního moře.

Benidorm je město jako žádné jiné, často označované jako španělský Manhattan díky své podmanivé městské krajině. Jeho jedinečné mikroklima spolu s jižní orientací a ochrannou náručí okolních hor obdarovávají jeho obyvatele mírnými zimami a nádhernými léty.

Tato nemovitost nabízí vynikající příležitost poznat vzrušující životní styl Benidormu, který se vyznačuje dynamickou atmosférou a bohatou občanskou vybaveností. Pro více informací nebo naplánování prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato rezidence ztělesňuje podstatu městského bydlení v srdci Benidormu a je připravena přivítat vás doma.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Adam Bell

Nemovitost nabízí

 Adam Bell
Adam Bell
zobrazit telefon