Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

85 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

373 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F8916
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 4.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 1. prosince 2023
Plocha celková 67 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 67 m²

Popis nemovitosti

Vstupte do tohoto apartmánu v centru města Puerto de Mazarrón. Tento nenáročný skvost s výtahem má ideální polohu pouhých 200 metrů od malebné promenády a pouhých 600 metrů od nádherné pláže Playa de La Isla.

Tento apartmán se nachází ve druhém patře a může se pochlubit společnou střešní terasou nad ním, která poskytuje úchvatný výhled na moře a město.

Z prostorného obývacího pokoje lze vyjít na balkon, kde se můžete kochat výhledem a vychutnávat si středomořské klima. Dobře vybavená kuchyň je vybavena všemi základními spotřebiči, má dostatek prostoru ve skříních a žulové pracovní plochy.

Tento apartmán se skládá ze dvou pohodlných a světlých ložnic, které jsou ideální pro odpočinek po dni stráveném na pláži. Obě ložnice jsou vybaveny vestavěnými skříněmi a v celém bytě je klimatizace s rozvody. Hlavní ložnice dokonce poskytuje přístup na balkon, který lze v případě potřeby snadno přeměnit na šatnu. Dispozici doplňuje plně vybavená moderní koupelna s vanou a sprchovým koutem.

Pro vaše pohodlí nabízí byt podzemní parkovací stání, ačkoli parkovací místo není součástí prodeje a lze jej zakoupit samostatně. Úžasným bonusem je společná střešní terasa, kde si můžete dopřát stolování pod širým nebem a zároveň se kochat výhledem na moře a okouzlující město Puerto de Mazarrón.

Nenechte si tuto příležitost proklouznout mezi prsty. Poznejte jedinečné kouzlo tohoto apartmánu a všeho, co krásné město Puerto de Mazarrón nabízí. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvte si schůzku k prohlídce.

Tato nemovitost představuje také slibnou investiční příležitost, ideální pro generování dodatečného příjmu díky své vynikající pobřežní poloze a blízkosti občanské vybavenosti a pláže.

Mazarrón je proslulý jako jedna z tradičních slunečních a plážových destinací v regionu Murcia a může se pochlubit více než 35 km nedotčeného pobřeží, včetně mnoha pláží oceněných Modrou vlajkou za kvalitu a služby. Mezi nimi Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares a Playa de Rihuete, které získaly prestižní certifikát kvality Q.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (91)
small left
small right