Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

270 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

1 185 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F10403
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 1. prosince 2023
Plocha celková 80 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 80 m²

Popis nemovitosti

V tomto úžasném apartmánu s úchvatným výhledem na moře můžete vstoupit do světa luxusu a klidu. Tato pečlivě navržená nemovitost dokonale kombinuje styl, komfort a pohodlí, aby vám nabídla dokonalý zážitek z bydlení.

Při vstupu vás přivítá vkusně navržená hala s vestavěnou skříní pro vaše úložné potřeby. Plně vybavená kuchyň je snem kulinářských nadšenců a pro větší funkčnost ji doplňuje praktická prádelna.

Srdcem domu je prostorný a prosvětlený obývací pokoj s přímým vstupem na terasu, která vám vyrazí dech. Představte si, jak popíjíte svůj oblíbený nápoj, zabraný do knihy nebo se zapojujete do rozhovorů a přitom se kocháte panoramatickým výhledem na moře. Tato terasa není jen prodloužením vašeho domova; je to soukromá oáza klidu.

Apartmán má 2 ložnice a 2 koupelny, což zajišťuje dostatek prostoru pro odpočinek i soukromí. Jedna z koupelen má vlastní koupelnu, což povýší váš osobní prostor na novou úroveň pohodlí.

Parkování je díky vyhrazenému garážovému stání hračka, takže každodenní život je bez námahy pohodlný. Využijte komunitní bazén pro poklidné opalování nebo osvěžující plavání a vychutnejte si přímý přístup na pláž pro procházky po moři.

Sportovní nadšenci si mohou přímo na místě zahrát tenis. Svěží zahrady poskytují malebné prostředí pro klidné procházky a nepřetržitý dohled a bezpečnostní kamery zajišťují váš klid.

Tato výjimečná nemovitost není jen domovem, je to životní styl. Těšte se na blízkost supermarketů, obchodů, škol, zdravotního střediska, lékáren a dopravních uzlů - veškeré vybavení, které potřebujete, tak máte na dosah ruky. Využijte příležitosti bydlet v této ideální lokalitě, kde se luxus snoubí s pohodlím a vytváří dokonalé útočiště pro váš každodenní život. Pozvedněte svůj životní zážitek - naplánujte si prohlídku ještě dnes.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (89)
small left
small right