Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

167 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

733 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F8947
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 9.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení 6. září 2023
Plocha celková 89 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 89 m²

Popis nemovitosti

Vítejte ve svém budoucím domově, který se nachází na ideálním místě v Cala de la Villajoyosa, jen 5 minut chůze od nedotčené pláže s modrou vlajkou a křišťálově čistou vodou. Tato vynikající nemovitost se nachází ve vyhledávaném komplexu s rozsáhlými společnými prostory, osvěžujícím společným bazénem, vyhrazeným dětským hřištěm a klidem, který zajišťuje neustálý dohled ostražitého vrátného.

Vaše dokonalé útočiště

Tento příjemný příbytek o rozloze 95 metrů čtverečních nabízí vynikající bydlení. Rezidence se skládá z prostorného obývacího pokoje, velkorysé terasy, která vybízí k venkovní relaxaci, plně nezávislé kuchyně, hlavní ložnice pyšnící se vlastní koupelnou, pohodlného jednolůžkového pokoje a další dobře vybavené koupelny.

Sluncem zalitý a stylový

Tento sluncem zalitý apartmán má fantastickou JIŽNÍ orientaci, která zajišťuje celoroční světlo a teplo. Pozoruhodné je, že k němu navíc patří podzemní parkovací stání ve stejné budově. Nedávná modernizace, včetně přestavby kuchyně a rozšíření terasy, byla promyšleně provedena s cílem zlepšit zážitek ze stolování a bydlení.

Dokonalost na klíč

Nemovitost je v bezvadném stavu, takže je připravena k nastěhování a k tomu, abyste začali žít svůj vysněný život. Prodává se kompletně zařízený, předvádí vestavěné skříně pro dostatek úložného prostoru, centrální klimatizaci nabízející vytápění i chlazení a bezpečné pancéřové dveře pro váš klid.

Vaše oáza v sousedství

Nachází se v těsné blízkosti základní občanské vybavenosti, ocitnete se jen pár okamžiků od supermarketů, jako je Consum, Supercor Exprés, Baltical, lékárna La Cala a pomocná klinika Cala Villajoyosa. Oblíbená místa jako Yorkos, Rijos, restaurace Carpe Diem, Actual Zone, Taparía Ayala a restaurace Casa Modesto se nacházejí přímo u vašich dveří. Výborné spojení veřejnou dopravou a blízkost nákupního centra Marina, obchodů Mercadona, Lidl, Carrefour, Aldi, Leroy Merlin a Decathlon zajišťují, že pohodlí je vždy na dosah. Poloha nemovitosti zajišťuje snadný přístup k dálnici Ap-7 a nemocnici Villajoyosa, které jsou vzdáleny 5 minut jízdy autem. Za méně než 10 minut se dostanete do pulzujícího města Benidorm, do vzrušujícího zábavního parku Terra Mítica a do pohlcujícího parku s divokou přírodou Terra Natura.

Vaše brána k celoročnímu štěstí

Tato nemovitost nabízí vynikající příležitost pro celoroční bydlení nebo kvalitní prázdninové útočiště. Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost poznat středomořský životní styl v té nejlepší podobě. Naplánujte si prohlídku ještě dnes a využijte příležitosti, aby se tento fantastický apartmán stal vaším vlastním. Vaše budoucnost čeká - jednejte hned!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (91)
small left
small right