Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 099 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Josef Květon

17 986 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 87 m²
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti 1182
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt v klidné části Komárova, obce Opava, který je ideální pro rodiny s dětmi. Tento byt o velikosti 4 + 1 s balkónem se nachází v panelovém domě v dobrém stavu v osobním vlastnictví. Díky částečné rekonstrukci a zděného jádra poskytuje bezpečné a útulné prostředí pro vaši rodinu.

Jedním z hlavních benefitů této nemovitosti je jeho poloha pouhé 3 km od Opavy, což zajišťuje snadný přístup ke všem městským službám. V okolí najdete školy, školky, parky a další atrakce pro děti, což zaručuje rodinnou atmosféru a pohodlný život pro celou rodinu.

Vybavení tohoto bytu zahrnuje velký sklep, který lze využít například i jako dílnu, což je ideální pro rodiny s dětmi, které si rády tvoří a pracují na svých projektech. Dále vám poskytne dostatek úložného prostoru pro hračky a další potřeby dětí.

Celková plocha bytu činí 87m² a nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu. Tento byt se nachází ve 4. podlaží 5-podlažního domu bez výtahu. Místnosti jsou velice dobře dispozičně řešeny a zajistí, že vaše děti budou mít dostatek místa k hrám a zábavě.

Nabízíme vám příležitost koupit si skvělý byt, který splňuje veškeré požadavky pro život s dětmi v klidné a bezpečné lokalitě. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Financování Vám rádi vyřídíme s naším hypotečním specialistou.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right