Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

17 500 000 Kč

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Lenka Kovářová

76 789 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 11794
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 4.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 10 dny
Plocha obytná 118 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž, Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 158 m²

Popis nemovitosti

Velmi dobře řešený a prostorný dvoupatrový byt má vše, co potřebuje moderní rodina k bydlení. Už samotná stavba moderního rezidenčního domu zaujme na první pohled. Výtahem pohodlně vyjedete z garáže do 5.patra, otevřete vstupní dveře, kde hned za vstupem vás ohromí unikátní dřevěné schodiště vedoucí do 6. patra.

Dispozice 4+kk, velkorysých 158,45 m2 užitné plochy (116,6 m2 podlahová plocha + sklep 1,4 m2, dále  balkon 3,4 m2, 2 lodžie (5,7 a 3,55 m2 a terasa o ploše 28 m2) a především dostatek světla, úložných prostor, perfektní atmosféra a pocit vlastního domova.

Velmi prakticky působí samostatně oddělená spodní část mezonetu s kuchyňským koutem, obývací částí s průchodem na již zmiňovanou terasu, pokojem s prostornou lodžií a šatnou, toaletou a chodbou. Po schodech nahoru pak ve druhé části najdete dva velké pokoje, kde dominantou je ložnice s vlastním balkónem. A nechybí ani koupelna s vanou.

A když přidám jako bonus ještě centrální klimatizaci, vlastní plynový kotel, parkovací místo v suterénu domu a doplním měsíční velmi příznivé náklady, pohodlí a komfort je na světě.

Obrovskou výhodou je kus přírody v místech, jako jsou Obora Hvězda, přírodní park Divoká Šárka, Libocký rybník nebo Ladronka. Dostatek možností, jak trávit příjemně volné chvíle a být v centru dění.

Byt se skládá ze 4 pokojů. Z obývacího pokoje ve spodním patře se dostanete na rozlehlou terasu na severní straně domu, která poskytuje soukromí, disponuje přípojkou na vodu a elektřinu. Obývací pokoj má i lodžii situovanou na jih, takže si můžete vybrat, zda se posadit na sluníčko, nebo do stínu. Je zde prostor na jídelní stůl a třeba i piáno. Kuchyňský kout je samostatný s fantastickým výhledem na přírodní rezervaci Divoká Šárka a zároveň na ruch velkoměsta. Dále zde najdeme samostatnou toaletu, pokoj s šatnou, která by se dala přestavět na další koupelnu a prostornou zasklenou lodžii.

O patro výš je větší ložnice, která má vlastní vstup na balkón. Dále je zde dětský pokoj, koupelna s toaletou a vanou. V bytě jsou nainstalované klimatizační jednotky ve všech pokojích a s jednotným ovládáním. Jednotka se prodává částečně vybavená kuchyňskou linkou se spotřebiči.

Stanice metra A Veleslavín je (2 min. chůze) od bytu, stejně tak zastávka tramvají, autobusů a vlaku.

V okolí jsou v docházkové vzdálenosti obchody, restaurace, sportoviště, nemocnice, škola i školka. Úžasné je, že v nádherné přírodě Divoké Šárky nebo na přírodním koupališti Džbán jste během pár minut.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě nejvýhodnější nabídky.

Ráda se s Vámi sejdu a byt Vám osobně ukážu. Brzy na viděnou.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (459)
small left
small right