Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 775 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

184 993 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti MO-BP
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 13. listopadu 2023
Plocha užitná 322 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní penthouse 4+kk v nově vznikajícím luxusním projektu Montana Oceano na jihozápadě ostrova Mauricius. Rezidence leží uprostřed svěží tropické přírody ve výšce 118 metrů nad mořem a nabízí úchvatný 180stupňový výhled na hory, savanu a Indický oceán.

Západy slunce, pravidelné duhy, hvězdnou oblohu, nádherná panoramata na moře i hory si můžete z vlastní terasy vychutnávat každý den.

Dispozice bytu o obytné ploše 157 m2 zahrnuje tři ložnice s vlastními koupelnami (25 m2, 21 m2, 17 m2) a terasami. Prostorný obývací pokoj (42 m2) s kuchyní (18 m2) má velké arkýřové okna, skrze které se dostanete na další terasy které jsou z části zastřešené. Součástí bytu je také, prádelna (4 m2), toaleta pro hosty (4 m2), kuchyňský dvorek (13 m2), chodba (14 m2) a vstupní hala (3 m2). K tomuto apartmánu také patří dvě parkovací stání.
Na terasu je v případě zájmu možné umístit i soukromou vířivku pro 5-7 osob.

Developerský projekt se skládá z 13 apartmánů a 4 soukromých vil a stojí na dvou pozemcích blízko u sebe: Montana Oceano Apartments o třech blocích čítá celkem 3 luxusní penthousy a 10 moderních apartmánů, všechny mají rozsáhlé terasy s panoramatickými výhledy do okolí, promyšlenou ventilaci a dostatek slunce. Nespornou předností projektu je promyšlený venkovní prostor – součástí strážené soukromé rezidence je bazén, zahrada, fitness a dětské hřiště. Všechny objekty mají zajištěné parkování pro dvě vozidla.

Montana Oceano Villas jsou čtyři samostatné prostorné domy s vlastními bazény na soukromých pozemcích.

Montana Oceano se nachází na vrcholu kopce v Domaine de Palmyre ve vyhledávané oblasti Black River/Le Morne, naproti Les Salines a pouhých 500 metrů od přístavu La Balise. Tato oblast má velký potenciál díky dokonalé kombinaci moře, nejlepších pláží a přírody, což z ní dělá ideální volbu pro nesčetné množství aktivit včetně šnorchlování, potápění, windsurfingu, kitesurfingu, jízdy na kajaku, paddleboardingu, plachtění či pěší turistiky. Pro milovníky golfu jsou zde čtyři špičková golfová hřiště (15-30 min jízdy).
Mezinárodní letiště je vzdáleno 52 km a cesta tam trvá kolem 70 minut, hlavní město Port Louis je od projektu vzdáleno 35 km a autem zde dorazíte zhruba za hodinu.

Ostrov Mauricius dnes patří k nejbezpečnějším a nejvyhledávanějším místům na světe k přestěhování či druhému bydlení, ať už jste digitální nomád, nebo zde plánujete strávit důchod či podnikat. Díky špičkové občanské vybavenosti i zdravotní péči, rozvinuté dopravní infrastruktuře, mezinárodním školám a nesčetným možnostem sportovního a kulturního vyžití se tak právem nazývá tropickým rájem, kde se dá skvěle žít, pracovat i bavit.

Výstavba projektu je plánovaná na 2Q 2024, projekt bude dokončen koncem roku 2025.

Pro více informací o developerském projektu prosím kontaktujte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tereza Mikesková
Tereza Mikesková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tereza Mikesková
Tereza Mikesková
zobrazit telefon