Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 680 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Karel Křeček

7 372 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Dálnice
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 53 m²
ID nemovitosti 10011
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 2.
Datum vložení 30. srpna 2023
Plocha obytná 53 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Objevte svůj městský ráj jen pár kroků od pulzujícího centra města Torrevieja. Tento okouzlující byt vám nabízí privilegovanou polohu a veškeré vybavení, které potřebujete pro pohodlný a sofistikovaný život.

Prostorná ložnice tohoto bytu vám poskytne klidný a útulný prostor k odpočinku a relaxaci po náročném dni. Každé ráno vás přivítá jemné sluneční světlo, které proniká okny a vytváří poklidnou a osvěžující atmosféru.

Prostorný obývací pokoj je ideálním místem pro přijímání hostů a prožívání nezapomenutelných okamžiků. S dostatkem prostoru pro vytvoření různých atmosfér si můžete vytvořit vlastní zábavný prostor nebo si užít klidné večery se svými blízkými.

Samostatná kuchyně je snem každého milovníka vaření. Je vybavena moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru, abyste mohli vyjádřit svou kulinářskou kreativitu.

Představte si, že si užíváte dlouhá slunečná odpoledne na obrovském balkoně a zároveň si vychutnáváte panoramatický výhled na bazén. Je to ideální místo pro relaxaci, popíjení sklenky vína a užívání si klidné atmosféry, která vás obklopuje.

Tento byt je dokonalým útočištěm uprostřed rušného města. Nabízí vynikající polohu, prostornou ložnici, koupelnu s hydromasážní sprchou, prostorný obývací pokoj a samostatnou kuchyni. Nezmeškejte tuto příležitost mít svůj vlastní koutek klidu v blízkosti centra dění!
Zavolejte nyní, domluvte si prohlídku a objevte všechny výhody, které tento byt nabízí.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (9)
small left
small right