Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tsvetomir Zlatkovski

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 320 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 320 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F11766
Plocha celková 1 350 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Představujeme Vám možnost pořízení hotelového komplexu na vesnici
Drachevo, Bulharsko. Nemovitost se nachází v blízkosti centra obce, místo s nádherným panoramatem a v blízkosti autobusové zastávky.
Hotel je v provozu a má osm útulných pokojů. Hlavní budova, má tři podlaží o celkové ploše 320 m2, zahrnuje místnost pro jednání, kuchyň, sušárnu, verandu pro 25 osob, pět pokojů a velkou letní terasu s úžasným výhledem. Komplex má navíc samostatnou kuchyni s grilem, prostornou venkovní kavárnu, kapli, samostatně stojící dům se dvěma pokoji a galerii s unikátním, ručně vyráběným nábytkem z kořenů stromů.
Pozemek má rozlohu 1350 m2 a zahrnuje různé zajímavé a poučné oblasti pro děti i dospělé. Vše v komplexu je ručně vyráběno s velkou láskou a smyslem pro detail.
Obec se nachází v malebné a ekologicky čisté oblasti, vedle jezer, řek a hory Strandzha, 25 km od Burgasu a 30 km od nejbližší pláže - Kraymorie. Je zde ideální místo pro příjemnou dovolenou, kterou lze spojit s lovem a rybařením. V samotné vesnici je kavárna a obchod a kousek odtud je město Sredets s infrastrukturou včetně škol, nemocnice, bank, lékáren a dalších.
Důvody, proč si nemovitost pořídit:
1. Klidné prostředí a příroda: Obec Drachevo se nachází v regionu Burgas, což poskytuje příležitost pro klidný a útulný život blízký přírodě. Tento hotelový komplex může návštěvníkům nabídnout soukromí a relaxaci a zároveň zajistit přístup do přírodní krásy a relaxační prostředí.
2. Turistický potenciál: Pokud se rozhodnete investovat do hotelového komplexu v Dračevu, poskytnete příležitosti pro rozvoj cestovního ruchu v této oblasti. Atraktivita přírody, kulturní atrakce a tradice místní komunity přitahují turisty, kteří hledají autentická a klidná místa k odpočinku. Taková investice bude úspěšná, pokud vybudujete dobrou turistickou infrastrukturu a marketingové strategie.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Kousek se nachází přírodní rezervace Božura s hotelovým komplexem vzdáleným 15km. Geograficky se nemovitost nachází v severovýchodní části horského kopce "Kara Tepe", který je součástí pohoří Strandža. Obec je proslulá extrémně čistým horským vzduchem. Téměř 6 km odtud je mimořádně zajímavá rezervace pro mořské vážky. Nachází se jižně od Burgasu, poblíž další vesnice - Debelt. Rezervace je oplocená a má největší návštěvnost na jaře, kdy lze pozorovat většinu mořských vážek. Poblíž Debeltu můžete navštívit další zajímavé místo, ale tentokrát historické - starověké římské město Deultum nebo to, co z něj zbylo. Ruiny byly založeny v 1. století, za vlády římského císaře Tita Flavia. Archeologické vykopávky odhalily několik mincových pokladů a soch, které jsou důkazem toho, že město bylo velmi bohaté a pravděpodobně šlo o kolonii svobodných římských občanů, snad jedinou v dnešních bulharských zemích. Dále múžete vidět přehradu Mandru, která se nachází asi 13 km od Dracheva a okouzlí vás nádhernou oblastí, ve které se nachází. Jeho starý název je Lake Madren a je součástí 4 Burgaských jezer.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right