Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 490 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zdeněk Turek
1 hlas

36 006 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 21 dny
Plocha užitná 77 m²
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti N64898
Plocha celková 77 m²

Popis nemovitosti

Soccer Reality vám exkluzivně nabízí na prodej nebytové prostory o celkové výměře 77,4 m2 v prvním nadzemním podlaží panelového domu na Praze 9 – Černý Most. Prostory jsou přístupné z obou stran domu.

Prostory jsou členité a dostatečně prostorné. Velmi důležitým hlediskem je bezbariérovost celých prostor. V současné době jsou využívány jako provozovna masérských, regeneračních a rekondičních služeb. Po vstupu do prostor se ocitnete v chodbě (6,1 m2), z níž se po pravé straně dostanete do šatny (14,36 m2), s níž sousedí velká cvičebna (20,46 m2). V levé části chodby jsou pak vstupy do další, menší, cvičebny (12,6 m2) a komory (2,4 m2). Na konci chodby je koupelna s WC a sprchovým koutem. Součástí prostor je dále masérna (7,6 m2) přístupná z menší cvičebny a k této masérně přiléhá ještě další místnost – komora (3,4 m2).

Jedna z cvičeben je po obou stranách vybavena velkými zrcadly, na podlahách jsou zde koberce. V ostatních místnostech je na podlahách dlažba a plovoucí podlaha. Prostory jsou pěkné, čisté, moderně vybavené. K prostoru lze využít i společné úložiště - kolárnu a kočárkárnu.

Využití jednotlivých místností je samozřejmě velice variabilní a záleží na potřebách každého podnikatele. Vzhledem k tomu, že jsou prostory vhodné pro velkou řadu řemesel, je nákup těchto prostor i velmi zajímavou investiční příležitostí.

Vzhledem ke skvělé dopravní dostupnosti (metro B – Černý Most v docházkové vzdálenosti) jsou tyto prostory ideální pro jakékoliv řemeslo včetně těch, která obnáší pravidelnou komunikaci a schůzky s klienty. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace,, kavárny, služby, parky, školy, školky, zdravotnické středisko (poliklinika) a další).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Turek
Zdeněk Turek
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Turek
Zdeněk Turek
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti