Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

20 600 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Chantal Elexová
2 hlasy

87 364 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Konstrukce Skeletová
Datum vložení před 23 dny
Plocha užitná 9 278 m²
Parkování Parkoviště
Plocha celková 9 278 m²
Plocha zastavěná 2 783 m²
ID nemovitosti 390092
Plocha pozemku 9 278 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek s projektem na skladovou halu.

Stavební pozemek, na kterém může být postavena velká skladová hala, ke které je i vyhotovený projekt dle starého územního plánu. Hala může mít zastavěnou plochu až 2.783m2.

Navrhovaná skladová hala je v souladu s povoleným funkčním využitím této plochy (skladové a výrobní provozy nenarušující sousedství bydlení). Objekt má jedno nadzemní podlaží o celkové výšce 9,3 m. Velikost stavebního pozemku je 9.280 m2. Zastavěná plocha objektu je 1.820 m2 + zpevněné plochy na pozemku 963,5 m2 = 2.783 m2. Podíl zpevněných ploch pozemku je tedy požadovaných 30 % dle ÚP.
Návrh umístění a velikosti objektu byl vzat do souvislostí se sousedním areálem MTX, regulativy stávajícího územního plánu a také s přihlédnutím k budoucí podobě navrhovaného územního plánu. Hala svojí zastavěnou plochou splňuje požadavky na max. zastavěnost 30 %. Zpevněné plochy na pozemku jsou navrženy v minimalistické podobě nutné pro zajištění funkce objektu. V návrhu byla manipulační plocha pro kamiony minimalizována zvolením šikmého způsobu zajíždění kamionů k zásobovacím vratům.

Přístup na pozemek a napojení na dopravní infrastrukturu je z místní komunikace na jižní hraně řešeného pozemku z ulice Strážnická.

Řešené území se dle platného Územního plánu města Mělník, v platném znění ze dne 11. 5. 2019 nachází v zastavitelné ploše SMÍŠENÉ OBYTNÉ ÚZEMÍ, pro kterou jsou stanovena následující využití:
Smíšené obytné území je univerzální území pro bydlení, obchod, služby, provozovny i administrativu. Situuje se sem bydlení všeho druhu, dále pak zařízení a služby komerčního i nekomerčního významu. V rámci posuzování jednotlivých záměrů se posuzují i vztahy k veřejným prostorům. Umísťují se zde bytové domy, rodinné domy, včetně staveb doplňkových, rekreační domky, rekreační chalupy, veřejná hřiště. Dále je sem možno umístit odstavná stání (parkoviště), veřejnou zeleň, plochy a zařízení pro sport a rekreaci, stavby občanského vybavení (maloobchodní zařízení - stavby obchod a služby, veřejná stravovací zařízení, stavby pro dočasné ubytování - penziony, hotely, motely, stavby pro základní i vyšší školství, stavby pro předškolní zařízení, stavby pro kulturu a kulturní zařízení, stavby pro zdravotní péči - nemocnice a ostatní zařízení sociální a zdravotní péče, stavby pro tělesnou výchovu - stadiony, stavby pro správu a řízení), kostely a modlitebny, pomníky a památníky.

Mělník je skvělým středobodem pro provozy firem. Místo, kde momentálně provozní hala stojí je kousek od přístavu v Mělníku, kam pravidelně proudí kontejnerová doprava. Je také v těsné blízkosti dálnice, která vede na Prahu a do Německa. V Praze jste za pouhých 30 minut a na hranici s Německem za hodinu.

Pokud by vás zajímaly bližší informace, neváhejte se ozvat makléři nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Chantal Elexová
Chantal Elexová
90 %

2 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Chantal Elexová
Chantal Elexová
zobrazit telefon