Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 800 000 Kč

  • 660 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Polák

20 357 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 102484
Plocha celková 7 273 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 23 dny
Plocha pozemku 7 273 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Stavební pozemek 7273m2, KU Březnice u Bechyně, LV 5,
(V této lokalitě, se pozemky určené pro stavbu RD prodávají, od 1000,-Kč do 1500,-Kč za m2)

Nově v nabídce, lukrativní pozemek, který byl právě změněn v územním plánu a je nyní už určen pro stavbu rodinných domů.

POZEMEK – Pozemek 7273m2 byl krátce, 3 týdny v nabídce před půl rokem s tím, že je plánována změna v územním plánu. Nyní proběhla změna a pozemek je dle územního plánu určen pro stavbu jednoho nebo vícero rodinných domů. U nás u nabídky naleznete soubory PDF. Nachází se na vhodném místě, přímo v zástavbě rodinných domů.

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ – inženýrské sítě (voda, povrchová kanalizace a elektřina), jsou v dosahu a jsou na ně i napojeny ostatní rodinné domy okolo tohoto pozemku. Pro vícero informací nás kontaktujte. Máme veškeré informace jak od majitele, od zastupitelstva obce, tak i stavebního úřadu. Jednali jsme i s majitelem jiného pozemku o druhé možné příjezdové cestě, pokud by byla potřeba nebo výhodnější k napojení sítí, či druhého nového vjezdu.

INVESTICE – Tento pozemek je vhodný ke stavbě i vícero RD a to hlavně díky lokalitě obce Březnice. Březnice u Bechyně se nachází nedaleko hranice Středočeského kraje. Doprava do Prahy je dálnice ČB, Benešovská a dálnice Praha nebo po Strakonické, kde se má tento rok dokončit silnice D4, čímž bude trasa o 20 minut časově kratší. Březnice jsou v dobrém místě, které obklopují města České Budějovice, Písek a Tábor s dojezdem cca 30 minut.

PROHLÍDKA - Pokud se nám ozvete, rádi vám na pozemku ukážeme, dřívější záměr pro vybudování napojení sítí a stavby RD. Pro více informací volejte Jaroslava Poláka, mob.č. 777 941 971.

Přejete si nemovitost získat rovnou a bez aukce s podepsáním Rezervační smlouvy? Napište, zavolejte nám Vaší nabídku.

Vyvolávací cena do aukce je 660, -Kč za m2 neboli 4.800.000,-Kč

V Anglické aukci jde o běžný prodej formou elektronické aukce. Pro poptávající VŠE bez poplatků. Žádné poplatky za registraci ani za účast. Nejde zde o dražbu a tudíž, nemovitosti u nás nejsou zatíženy žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva, které by bránily převodu na nového vlastníka.

3 kroky do aukce, u nás v sekci: "Pro Poptávající" + “video“

Aukce se koná ve středu 27.06.2024 v 15.00 hodin (30min). Společnost AUPROL si neúčtuje žádné poplatky od poptávajících ani účastníků aukcí. Doporučujeme navštívit u nás záložku „Ceník a služby I.“ Veškerý právní servis zajištěn od A do Z a náklady hradí spol. AUPROL.

Zájemci o nemovitost, doporučujeme se seznámit se skutečným a současným stavem nemovitosti, zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
zobrazit telefon