Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

12 200 000 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Šárka Vintrová

53 533 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení 28. února 2024
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 8143002

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek pro bydlení v klidné lokalitě Nad potokem v Mnichovicích - Božkově. Rozloha pozemku činí 2.100 m2, což poskytuje mnoho možností pro výstavbu vašeho vysněného domova. Pozemek má 2 příjezdové cesty a 2 vstupy na parcelu. Nachází se zde starší zděný dům, který již delší dobu není obýván. Je zde 14 m hluboká studna s pitnou vodou a veškeré potřebné přípojky ( kanalizace, plyn, voda) jsou na na hranici pozemku a jejich připojení je schváleno. Pozemek je mírně svažitý, orientovaný na jihozápad, vhodný pro instalaci fotovoltaiky.
Velkou výhodou je vynikající vlakové spojení s centrem Prahy.
Tato idylická lokalita nabízí klid a pohodu daleko od rušného městského života. Sousedící potok a zelené okolí dodávají tomuto místu zvláštní kouzlo a atmosféru blízkosti přírody. Ideální volba pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení ve spojení s přírodou. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a staňte se majitelem tohoto kouzelného pozemku pro vaši budoucí domov.
Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku této atraktivní lokality pro váš budoucí domov v Mnichovicích - Božkově!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right