Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 987 000 Kč

  • 3 381 Kč za m²
big left
big right
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

21 883 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti F12054
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 1 500 m²

Popis nemovitosti

Prodej pozemku v obci Kavac. Plocha pozemku je 1500 m². Pozemek je urbanizovaný a dle podrobného plánu je možné postavit drobnou stavbu. Na pozemku lze postavit stavbu o celkové ploše 810 m2, v základně nepřesahující 270 m2. Konstrukce budovy nemůže překonat tři nadzemní podlaží (P+2). Index využití je 0,2, zatímco index konstrukce je 0,6.

Černá Hora v sobě ukrývá mnohá překvapení. Jedním z nich je i město Kotor, černohorská perla ležící na pobřeží Jaderského moře, která se pyšní titulem nejkouzelnějšího a nejzachovalejšího středověkého města Černé Hory. Naleznete jej v malebné poloze na samotném konci zálivu Boky Kotorské ležící na úpatí horského masivu Lovcen.
V jihozápadní části Černé Hory, obklopena vysokými vápencovými horami a vyplněna modří průzračných jadranských vod, se rozprostírá Boka Kotorská, jedno z nejkrásnějších míst Evropy. Jedná se o jednu z nejdelších a nejhlubších zátok v Jaderském moři. Tento hluboký záliv proniká 29 km do vnitrozemí a může svým vzhledem připomínat norský fjord.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right