Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 990 000 Kč

  • 5 200 Kč za m²
  • Včetně provize, včetně právního servisu.
big left
big right
Nemovitost nabízí
Janetta Čekalová

43 836 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti TK147697
Plocha obytná 1 921 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 1 921 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 1 921 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o výměře 1.921 m2, který se nachází v původní zástavbě v obci Trnová u Jíloviště, Praha-západ.

Na pozemku se nachází stavba samostatně stojícího rodinného domu o zastavěné ploše cca 140 m2. Tento dům lze zrekonstruovat, nebo vystavět novou stavbu.

Dispozici domu tvoří 4 pokoje, kuchyně, koupelna s WC, spíž a zádveří. Pod střechou se nachází prostorná půda. Vytápění domu je řešeno elektrokotlem a kotlem na tuhá paliva. Rodinný dům, který je konstruován kombinací pálených cihel a kamenných tvárnic, je v původním stavu. Zastropení rodinného domu je dřevěným, trámovým stropem a zastřešení je tvořeno dřevěnou vaznicovou soustavou. Na střeše je položena betonová krytina.

Dům je napojen na elektřinu a obecní vodovod a kanalizaci. Na pozemku je vyhloubena studna, která slouží k zalévaní zahrady.

Obec Trnová u Jíloviště leží 4 km jižně od Prahy v CHKO, uprostřed brdských lesů mezi řekami Vltavou a Berounkou. V obci je restaurace, zámeček s hotelem, jezdecký areál, dětské a multifunkční hřiště, v dohledné době plánovaná výstavba školky. Základní občanská vybavenost (mateřská škola, pošta, obchod, cukrárna a pekárna) se nachází v sousedním Jílovišti. Zastávka autobusu příměstské dopravy je kousek od domu, spoj jezdí půl hodiny ke stanici metra linky B Smíchovské nádraží. Rychlostní silnice R4 umožňuje rychle spojení s Prahou (cca 20 minut).

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit.

Doporučujeme prohlídku. Pro více fotografií či prohlídku kontaktujte makléře.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right