Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 112 500 Kč

  • 3 500 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

18 045 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 885102
Plocha zastavěná 219 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Datum vložení před 12 dny
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Představte si vaše nové bydlení na pozemku o rozloze 1 175 m2, který se nachází v malebné lokalitě s překrásným výhledem do okolní krajiny. Tento pozemek nabízí nejen dostatek prostoru pro váš budoucí dům, ale také klid a harmonii s přírodou.

Vše připraveno pro stavbu: S přivedenou elektřinou a vodou na pozemku máte základní infrastrukturu již zajištěnou. Navíc máme schválení na vytvoření kanalizační přípojky, což vám usnadní proces stavby.

Stavební povolení a projektová dokumentace: Nemusíte se starat o složité administrativní kroky. S kompletní projektovou dokumentací a stavebním povolením na rodinný dům máte jistotu, že váš projekt je plně legální a připraven k realizaci.

Ideální lokalita pro vaše domov: Nedaleko od pozemku se rozkládá malebné městečko Neveklov s bohatou historií a nabídkou kulturních a společenských aktivit. Okolní příroda láká k procházkám, cyklistice a výletům, takže budete mít vždy možnost relaxovat a nabrat novou energii.

Investujte do své budoucnosti: Tento pozemek není jen investicí do nemovitosti, ale také do vaší budoucnosti a kvality života. Vytvořte si svůj vysněný domov v harmonii s přírodou a začněte novou kapitolu svého života.

Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes, abyste se dozvěděli více o této unikátní příležitosti a začali plánovat svůj budoucí domov!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Štěpán Vlček
Štěpán Vlček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Štěpán Vlček
Štěpán Vlček
zobrazit telefon