Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

990 000 EUR

B

Velmi úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

4 344 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Lodžie, Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti N6900
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 71 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní dům 3+kk v Kirchdorf in Tirol v Rakousku. Nemovitost disponuje obytnou plochou 71 m2 na pozemku o velikosti 382 m2 a nachází se v samém centru města.

Jsou zde světlé a prostorné pokoje, kompletně zařízené ve velmi vysokém standardu za použití nejmodernějších technologií, materiálů i vybavení. V interiéru jsou harmonicky nakombinováné dřevěné a designové moderní prvky. Nemovitost nabízí prostornou hlavní ložnici s koupelnou, další ložnici pro hosty a samostatné WC. Dalším benefitem domu je velká terasa s udržovanou zahradou, kde si můžete užít příjemný grilovací večer s přáteli a rodinou. Žaluzie jsou na všech oknech v domě. Kamerový bezpečnostní systém je zde samozřejmostí. K domu náleží garážové stání a venkovní parkovací místo.

Kirchdorf in Tirol se nachází v Leukentalu, poblíž St. Johann in Tirol. K obci patří také velká část pohoří Wilder Kaiser. Město je nezaměnitelné a mezi všemi ostatními středisky vyniká svou polohou ve zvlněných zelených kopcích údolí Brixental. Místo nabízí návštěvníkům 179 km perfektně upravených sjezdových tratí všech obtížností a 54 moderních lanovek a vleků. Nechybí zde i veškerá občanská vybavenost.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right