Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 190 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • K jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Markéta Petrmanová

9 610 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Zdroje vody Studna vrtaná
Příjezdy Beton
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 400 V
Konstrukce Dřevěná
ID nemovitosti 2153741270
Stav nemovitosti K demolici
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 90 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji s velkým pozemkem a spoustou vybavení, kousek od Aše.

Hledáte místo, kde se můžete realizovat? Kde můžete v soukromí odpočívat a věnovat se svým zálibám? Potřebujete víc místa pro své koníčky nebo posezení s přáteli? Možná jste právě našli!

Na téměř třech tisících čtverečních metrech je krom chatysamotné ještě velké parkovací místo, dvojgaráž s prostorem pro dílnu, dva samostatné altány, kotec nebo malý sklad, a velká rovná betonová plocha, která poslouží třeba jako hřiště na míčové hry, nebo skvělá pracovní plocha. Dále můžete využít dlážděnou terasu a ohniště s vyzděným kruhem k posezení.

Díky poloze v jižně orientovaném svahu je celý pozemek krásně prosluněný a zároveň poskytuje dostatek soukromí. Do lesa na houby nebo na kolo, je to doslova pár kroků. V nejbližším okolí najdete spoustu možností pro sport a turistiku, i různorodou zábavu pro děti. Svoje zdraví můžete podpořit i douškem minerální vody z mnoha pramenů v okolí, ať už na české nebo na německé straně nedaleké státní hranice.

Do saska i do bavorska je to coby kamenem dohodil. Jistě oceníte možnost cenově výhodného nakupování v německých supermarketech i outletech. K návštěvě lákají i překrásná lázeňská města, Bad Elster a Bad Brambach. Obě v létě nabízejí bohatý kulturní program.

Ale vraťme se ještě na chvíli zpět na naší chatu. Ta už dosáhla konce životnosti a probíhá její demolice. Na jejím místě je vyprojektovaná chata nová, podkytující dostatečné pohodí a celoroční zázemí čtyřčlenné rodině. Na pozemku je dost místa a vše potřebné pro stavbu i užívání nové chaty: elektřina, voda z vlastního hlubokého vrtu, odpadní jímka, a spousta přírodního kamene jako bonus. Všechny ostatní stavby mají železobetonový sokl a jsou v dobrém stavu, připraveny k použití.

Chatu prodáváme přímo, takže cena je výhodnější o provizi, kterou by jinak žádala realitka. Veškerý právní servis k prodeji a převodu zajistíme na své náklady my.

Více informací a videa na www.chatazaasi.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Markéta Petrmanová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Markéta Petrmanová
zobrazit telefon