Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Info v RK!
big left
big right
Nemovitost nabízí
Infolinka RK

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Studna vrtaná
Balkóny Lodžie, Terasa
ID nemovitosti 200024RoV
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 25 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Sporák
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 50 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Dřevěná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 50 m²

Popis nemovitosti

V oblíbené turistické destinaci nabízíme k prodeji rekreační chatu o dispozici 2+kk s parametry umožňující i celoroční bydlení.
Jelikož se prodává včetně vnitřního vybavení a zařízení k údržbě zahrady, nový majitel ji může s naprostým pohodlím ihned plnohodnotně využívat.

Nachází se téměř na konci lokality. Snoubí tedy relaxaci v přírodě v klidné části rekreační oblasti s dobrou dostupností k vodní ploše či vybavenosti obce. Chata s pozemkovým zázemím má téměř vše k dispozici. Nabízí venkovní krytý bazén se slanou vodou, vlastním ohřevem a solinátorem, stejně tak venkovní kryté posezení, různé kůlny a kůlničky na uskladnění…Hlavně ale naprosto nádhernou vzrostlou, udržovanou zahradu s mnoha okrasnými keři, stromy, ovocnými stromy, borovicí a mnoho dalšího. Poskytne okamžité užívání relaxu s možností komfortního přespání, či trvalejšího přebývání.

Chata je přízemní s obytným podkrovím. Má vlastní studnu a přípojku elektřiny. Vytápění zajišťují elektrické olejové radiátory, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.
Nabízí možnost terasy na slunném i stinném místě, což majitelé ocení zejména při letních měsících. Celková užitná plocha chaty včetně příslušenství činí 50 m2.

Pozemek je mírně svažitý, celý kompletně oplocený. Jeho tvar je čtvercový. Z horní části je možné dojet autem, ze spodní části je přístup pěšky. Pozemek je kompletně osazen stromy, okrasnými keři, zpevněn plochami, opěrnými zídkami…prostě vše do detailu vymyšleno, zpracováno.

Poskytuje mnohá zákoutí k relaxu - ať už aktivnímu, kde je rovná plocha, slunná místa, nebo ve stínu, které poskytují vzrostlé stromy, což je obrovská výhoda. Není třeba řešit stínění, oddělení od sousedních chat…Jelikož je umístěn v horní části kopce, je poslední příjemný bonus malebný výhled do okolí.

Jeho celková plocha činí 785 m2, což je v této oblasti nadstandardní pozemek - prakticky složený ze dvou parcel pro dvě chaty. Nabízí tedy možnou výstavbu dalšího objektu.

Dispozice: v přízemí se nachází hlavní obytný prostor s kuchyní, WC a sprchou. V obytném podkroví je spací část a lodžie.

Městys Jedovnice se nachází cca 25 km severně od Brna. Žije zde přibližně 3 000 obyvatel. Poskytuje širokou občanskou vybavenost i společenský a kulturní život. Nachází se MŠ, ZŠ i SŠ, restaurace, obchody, zdravotní zařízení, lékárna, veterinární ordinace…Sportovcům nabízí hřiště, tenisové kurty nebo minigolf. Díky 5 rybníkům jsou rájem pro milovníky vodních sportů. Největším z rybníků je Olšovec, známý vyhlášeným výlovem, langošárnou a dalšími občerstvovacími zařízeními. Mimo jiné se na Olšovci každoročně pořádá HydroGP - mistrovství světa motorových člunů. Okolní příroda nabízí nespočet možností výletů ať už pro pěší či po cyklostezkách, cyklotrailech, se startem v kempu, bývá zde i možnost paddlboardingu na laně a mnoho dalšího.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right