Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
David Kasnar

18 868 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 258 m²
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 2153722203
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům (po drobných stavebních úpravách možno třígenerační) na Hořičkách v osobním vlastnictví.

Velký potenciál tohoto objektu je v umístění a jeho poloze v centru obce přímo na náměstí. Dle ÚP obce Hořičky lze tuto stavbu využít jako stavbu občanské vybavenosti (prodejny, obchody, služby, ordinace, kanceláře, ubytování, apod!!!) s parkováním zdarma přímo před objektem na obecním parkovišti! V minulosti stavba sloužila jako hospoda nebo prodejna ale v současné době je zkolaudována jako rodinný dům. Parkování vlastních vozidel je možné v garáži (2 místa) nebo na dvorku.

Dům je přízemní s obytným podkrovím a částečně podsklepený. Ke stavbě domu patří menší stavby jako kolny, dílna atd. Stavba je původní udržovaná bez výskytu prasklin ve fasádě, do stavby nezatéká. V loňském roce byla provedena částečně oprava krovu a z poloviny vyměněna střešní krytina směrem k náměstí. Plocha obytných místností je 202 m2. Celková užitná plocha 258 m2 včetně garáže, kolny atd. Po provedení drobných stavebních úprav lze obytnou plochu v podkroví dále rozšířit a zvětšit. Vybavení domu bude částečně zachováno - dle dohody.

V blízkosti se nachází základní škola, ordinace praktického lékaře, lékárna, autobusová zastávka, obchod s potravinami to vše v docházkové vzdálenosti 50-200m. RK nevolat!
Volejte přímo 605 566 430

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right