Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

10 800 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Irena Ochodek

47 390 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 24-01-017d
Plocha celková 413 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 21 dny
Plocha obytná 248 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vytápění podrobnosti Uhlí, El.kotel, Podlahové vytápění
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 212 m²

Popis nemovitosti

Do třech minut pěší chůze je od domu všechno potřebné, co k životu potřebujete. Tento dům, ve kterém se byt nachází je totiž v centru Senice na Hané. Hned vedle domu jsou velké potraviny, z druhé strany jsou zubaři, praktik, pediatr, masáže, rehabilitace, lékárna, z třetí strany obecní úřad s kulturním domem a ze čtvrté strany přes cestu je kavárna. A díky perfektní občanské vybavenosti tu v obci najdete i všechno ostatní, co Vás napadne.

....A když už Vás Senice omrzí a budete si chtít s přáteli zajít na skleničku v Olomouci, tak Vám ještě po půl jedenácté večer jede přímý vlak domů. No za mě pecka!

?Jsou tu celkem tři byty + zázemí. V přízemí je bezbarierový 2+kk 49m2, v patře je 3+kk 76m2 a 4+kk 88m2. Každý byt má k dispozici jedno garážové stání a jedno nekryté stání.

V současné době už se dokončují vnitřní úpravy a na zahradě u domu se budují garáže a parkovací stání. Z původní stavby zůstaly v podstatě jen obvodové zdi, které byly zpevněny, proběhla injektáž pro zamezení vniku vlhkosti, celý dům je zateplený 20 cm polystyrenem, jsou osazena nová okna s trojskly, opravená a zateplená střecha (vata 30cm). Vevnitř je vše v novotě. Samozřejmostí jsou nové rozvody elektřiny, vody i odpady. Vytápění je zde elektrické infrapanely/podlahové, každý pokoj má svůj vlastní termostat. Z obýváků je potom vždy vyveden nový komín pro krbová kamna. Při předání domu novému majiteli již bude připravený rovnou k nastěhování. Tj hotové koupelny a WC, hotové omítky včetně výmalby, dveře i zárubně, kompletní elektroinstalace včetně osazení vypínačů a zásuvek. Na vás už zůstane jen kuchyňské linky, krbová kamna, podlahová krytina v obytných místnostech. Dále bude na zahradě hotová garáž a dlážděné parkovací stání, oplocená soukromá terasa k přízemnímu bytu a posuvná vrata k vjezdu na zahradu. Ke každému bytu patří podíl společných prostor, včetně sklepa (kolárna) 5m2

Ve fotogalerii najdete aktuální stav (počátek května) i vizualizace možného budoucího stavu pro inspiraci.

Tento dům doporučím i jako investici k pronájmu případně vícegenerační bydlení. Je zde promyšlená koncepce rozdělení bytů, ke kterému patří vždy jedno garážové a jedno nekryté stání pro auta, kvalitní zpracování rekonstrukce, díky perfektní izolaci dosahuje hodnot pasivního domu. Navíc dům stojí v centru obce s kompletní občanskou vybaveností jen kousek od Olomouce.

Určitě zavolejte a domluvíme osobní prohlídku této zajímavé nemovitosti! Ráda Vás tu provedu a ukážu novinky proti inzerci. Každý den tu bude něco nového hotového. V naší nabídce najdete celý bytový dům i všechny 3 byty.

Pozn.: Financování pomůžeme zajistit za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Cena nezahrnuje zprostředkovatelský poplatek RK.

K nastěhování: 1.7.2024

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Irena Ochodek
Ing. Irena Ochodek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Irena Ochodek
Ing. Irena Ochodek
zobrazit telefon