Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 950 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Petr Koukal

42 197 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105509
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Datum vložení před 21 dny
Plocha pozemku 425 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 217 m²

Popis nemovitosti

Toužíte po dokonalém rodinném domě, který vám nabídne nejen prostorný interiér, ale také krásnou zahradu a skvělou lokalitu? Právě jste našli to pravé místo pro vás a vaši rodinu. Představujeme vám rodinný dům 4+kk o celkové podlahové ploše 217 m², umístěný na pozemku o velikosti 425 m², z čehož 339 m² má krásná vzrostlá zahrada.

Dispozice domu 4+kk se řadí mezi nejžádanější a nejvyhledávanější varianty na trhu, díky své ideální kombinaci prostoru a praktičnosti, která dokonale vyhovuje potřebám moderních rodin. Tato uspořádání nabízejí dostatek místa pro pohodlný rodinný život, zahrnují prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři samostatné pokoje, navíc jsou zde další místnosti, které umožňují maximální flexibilitu a spoustu úložného prostoru.

Suterén:
- Garáž: Prostorná garáž nabízí dostatek místa nejen pro vaše auto, ale také pro další potřeby, jako jsou kola nebo zahradní náčiní. Je zde i plně vybavená dílna pro kutily.
- Sklep: Praktický sklep poskytuje další úložný prostor, který oceníte při uskladnění sezonních věcí nebo zásob. Navíc zde najdete i horolezeckou stěnu.
- Koupelna s prádelnou: Velmi praktické řešení pro praní a údržbu domácnosti, které usnadňuje každodenní život.

Přízemí:
- Obývací pokoj s kuchyňským koutem: Tento světlý a prostorný obývací prostor je srdcem domu. Moderní kuchyňský kout je vybaven kvalitními spotřebiči a nabízí dostatek místa pro přípravu vašich oblíbených jídel.
- Koupelna: Koupelna v přízemí je vybavena moderním zařízením a nabízí komfort pro vaše hosty.
- Samostatné WC: Praktické řešení pro návštěvy a každodenní použití.
- Pracovna: Tato místnost může sloužit jako domácí kancelář, studovna nebo pokoj pro hosty, podle vašich potřeb.

Patro:
- Dětský pokoj: Nabízí ideální prostředí pro hry, učení a odpočinek vašich dětí.
- Ložnice: Prostorná ložnice s vlastní koupelnou a toaletou poskytuje maximální soukromí a pohodlí pro váš odpočinek a relaxaci.

Lokalita:
Dobrá Voda se nachází pouhých 7 kilometrů od centra Českých Budějovic, což umožňuje snadný přístup k veškerým městským službám a vybavenosti. České Budějovice nabízejí širokou škálu obchodů, restaurací, kulturních a sportovních zařízení, zdravotnických zařízení a škol všech úrovní. Obec je obklopena nádhernou přírodou, která poskytuje mnoho možností pro relaxaci a volnočasové aktivity. Okolní lesy, louky a rybníky jsou ideálním místem pro pěší turistiku, cyklistiku, rybaření či rodinné pikniky. Klidné a čisté prostředí zajišťuje kvalitní a zdravé bydlení.

Neváhejte a přijďte se podívat na svůj nový domov. Tato nemovitost je ideální pro rodiny, které hledají pohodlí, prostor a klid v krásném prostředí. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Těšíme se na vaši návštěvu.


Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105509.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Petr Koukal
Ing. Petr Koukal
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Petr Koukal
Ing. Petr Koukal
zobrazit telefon