Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 200 000 Kč

C

Úsporná

  • Cena zahrnuje veškerý právní servis, poplatek za návrh na vklad na KN a provizi RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Anika Bártlová

34 776 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 12262
Plocha pozemku 831 m²
Plocha zastavěná 102 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Datum vložení před 21 dny
Plocha obytná 170 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 152 m²

Popis nemovitosti

Dobrý den,
jsem velmi ráda, že vám mohu představit tento hezký rodinný domek o dispozici 4+kk, který se nachází na velmi dobré adrese v zástavbě rodinných domů, v bezpečné a klidné ulici ve městě Horní Planá.

Rodinný dům s užitnou plochou 150 m2 bude ideálním prostředím pro vaší celou rodinu. Světlé pokoje budou jen doplňovat krásné výhledy do krásné přírody a na samotnou vodní nádrž Lipno. Zahrada o výměře 729 m2 bude perfektním zázemím pro hraní vašich dětí a nebo pro vaše radovánky či zahradničení. Zahrada prošla terénními úpravami a byla kompletně oplocena a doplněna brankou a příjezdovou manuální bránou. Dále zahradu příjemně doplňuje skleník a zahradní domek. Vedle skleníku je připravena plocha pro terasu, pro místo, kde bude trávení rodinných chvil radostí.

Dům jako takový je ideálně prostorný, světlý a nabídne i několik úložného prostoru. Přízemí domu disponuje zádveřím, chodbou se schodištěm, vzdušným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, dále spíží, koupelnou se sprchovým koutem a WC a velkou technickou místností, která nahrazuje garáž. Do této místnosti budete mít snadný přístup vlastním venkovním vstupem, takže uskladnění jízdních kol, sportovního vybavení a nebo gum od auta nebude problém. První patro domu disponuje třemi ideálně velkými pokoji, prostornou koupelnou s vanou, samostatném WC a šatnou, kde se opět myslelo na úložný prostor. První patro mimo jiné doplňuje vstup na půdu, kde stále zbývá dostatek místa pro odložení vašich vánočních, velikonočních nebo halloweenských ozdob.

Kvalitní stavba i interiéry domu jsou stále jako nové, dům byl dokončen a zkolaudován v roce 2018. Zateplením, plastovými okny a dalšími energetickými opatřeními se dům řadí dle energetického štítku do písmene C - úsporné. Dům je aktuálně vytápěn elektrickým kotlem, ovšem dům je i technicky připraven pro změnu vytápění jak na tepelné čerpadlo, tak i na vytápění kotlem na tuhá paliva. Připojení na veřejný vodovod a kanalizaci se zde bere jako samozřejmost.

Poslední přidanou hodnotou této nemovitosti není nic jiného, než lokalita. Klidná, bezpečná a vhodná pro rodinný život. Horní Planá vám poskytne veškerou občanskou vybavenost a pobřeží lipenské přehrady vám nabídne velké množství sportovního, zážitkového i relaxačního vyžití. No a na procházky v lese budete mít tu nejhezčí přírodu národního parku Šumava.

Na nemovitostech neváznou žádná věcná omezení bránící užívání a jsou plně připraveny pro nového majitele. Je zde zapsáno pouze věcné břemeno ke spravování připojené sítě od EG.D (E.on). Nemovitosti jsou v osobním vlastnictví zapsané na č. LV 2270 pod k.ú. Horní Planá.

Pokud vás nabídka zaujala, určitě se mi ozvěte a já vám velmi ráda zašlu veškeré kompletní informace o domu vč. jeho technických parametrů. Pokud byste už předem chtěli zjistit podmínky financování, je tu od toho můj šikovný manžel, pan Štěpán Bártl (kontakt předám).

Budeme se těšit na slyšenou a na viděnou, Anika Bártlová a Štěpán Bártl, Bartlgroup.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit