Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 999 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

30 711 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 128 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 149 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N2247
Plocha celková 490 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka nových zděných rodinných domů 4+kk v obci Jestřábí Lhota. Hledáte prostorný a moderní domov pro celou rodinu v klidné lokalitě? Máme pro vás skvělou příležitost! Nové rodinné domy se nacházejí v příjemné a komfortní obci Jestřábí Lhota, která nabízí veškerou občanskou vybavenost v nedalekém Kolíně a Kutné Hoře s výbornou dostupnost do okolních krajských měst i Prahy.

Domy 4+kk mají podlahovou plochu 139 m² + terasu. Jedná se o výstavbu dvojdomu, kde každá část má vlastní pozemek (490 m² a 508 m²), vlastní přístup, vodoměrnou šachtu, své číslo popisné i svůj elektrický budník. V obci je vybudovaná kanalizace. Domy jsou moderní, energeticky úsporné (štítek B), vytápěné tepelným čerpadlem.

Domy jsou postaveny z pórobetonových tvárnic s monolitickým železobetonovým stropem, zateplené polystyrenem a minerální vatou. Sedlová střecha je pokryta betonovou střešní krytinou a osazena střešními okny. Dispozice zahrnuje obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem a jídelnou (s výstupem na terasu), koupelnu, samostatné WC, technickou místnost, komoru, tři prostorné obytné pokoje, druhou koupelnu a možnost dalších úložných prostor v podkroví.

Standardy domů zahrnují plastová okna s izolačními trojskly, podlahové vytápění řešené tepelným čerpadlem a přípravu pro fotovoltaiku. V obývacím pokoji je vybudovaný elegantní krb, který tvoří dominantu prostoru. Tento krb je navržen tak, aby poskytoval nejen tepelný komfort, ale také vizuální potěšení. S moderním designem a kvalitním provedením se obývací pokoj stane centrálním místem setkávání a relaxace pro celou rodinu, vytvářející příjemnou a útulnou atmosféru během chladných večerů.

Domy se aktuálně nacházejí ve stavu hrubé stavby, předpoklad dokončení je v 5/2025.

Projekt nových domů představuje až šest rodinných domů od stabilní české stavební firmy MK PRIMSTAV, která je zároveň developerem i generálním dodavatelem stavby.

Přímo v obci Jestřábí Lhota naleznete mateřskou školku a obecní knihovnu, obecní úřad, prodejnu a kulturní dům s restaurací. Obec pořádá mnoho kulturních akcí.

Díky našemu nezávislému hypotečnímu centru Vám můžeme pomoci s financováním nákupu některého z našich rodinných domů. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky.


Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Daniela Lencová
Daniela Lencová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Daniela Lencová
Daniela Lencová
zobrazit telefon