Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Renata Dundáčková

25 403 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 176
Plocha pozemku 804 m²
Datum vložení před 22 dny
Plocha užitná 120 m²

Popis nemovitosti

Hledáte nové bydlení s vynikající dopravní dostupností, klidným prostředím a krásnou přírodou v okolí? Pokud ano, tak právě vám nabízím ve výhradním zastoupení rodinný dům v žádané obci Maršov u Veverské Bítýšky, ležící na okraji přírodního parku Údolí Bílého potoka.

Dům je samostatně stojící, přízemní s obytným podkrovím a částečně podsklepený (32,83 m2). Dispozice je 4+1 s možností rozšíření do půdních prostor. Stavba z roku 1965 je před rekonstrukcí, což vám umožňuje ji přetvořit dle vlastních představ a potřeb. Obvodové stěny jsou cihelné, síla zdí je 45 cm. Stropy jsou betonové, keramické s rovným podhledem. Střecha je polovalbová s pálenou krytinou. K domu byla přistavěna přístavba, která sestává z verandy, černé kuchyně, skladu, kůlny a kurníku. Obvodové zdivo přístavby je cihelné (síla zdí 30 cm), střecha je sedlová s pálenou taškovou krytinou.

Celková plocha pozemku činí 804 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 482 m2 a zahrada 322 m2.
Dům se nachází na oploceném pozemku, který zahrnuje zahrádku s ovocnými stromy a skleníkem.
K domu jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě - obecní vodovod, veřejná kanalizace, plyn i elektřina. K ohřevu vody slouží elektrický bojler, vytápění zajišťuje plynový kotel značky Therm. Na dvorku je nádrž na dešťovou vodu (4m3).

Obec Maršov leží v Křižanovské vrchovině, na okraji přírodního parku Údolí Bílého potoka, zhruba 21 km severozápadně od Brna. Sousedí s Braníškovem na severozápadě, Lažánkami na východě a osadou Šmelcovna (část obce Javůrek) na jihu. Žije zde 532 obyvatel.

V obci je mateřská škola, obchod s potravinami a sportovní klub TJ Sokol Maršov. Další služby jsou dostupné v okolních obcích, například ve Veverské Bítýšce nebo v nedalekém TIšnově, kde naleznete širokou škálu občanských služeb jako školy, obchody, zdravotnická zařízení a restaurace.

Dopravní dostupnost je zajištěna integrovanou dopravou nebo autem: 25 minut do Brna, 10 minut do Tišnova, 5 minut do Veverské Bítýšky, 10 minut do Velké Bíteše a 16 minut k dálnici D1.

Lokalita je ideální pro cyklistiku a pěší turistiku s krásnými místy jako Šmelcovna, Maršovské jezírko a Hálův mlýn. Nabízí klidný venkovský život a snadnou dostupnost do města.

Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rády pomůžeme. Neváhejte mne tedy kontaktovat a přijďte si prohlédnout vaše nové bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Renata Dundáčková
Mgr. Renata Dundáčková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Renata Dundáčková
Mgr. Renata Dundáčková
zobrazit telefon