Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Kotrla

42 367 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 22 dny
Plocha obytná 295 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 295 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Konstrukce Skeletová
ID nemovitosti 389902
Plocha pozemku 747 m²
Plocha zastavěná 125 m²

Popis nemovitosti

Hledáte moderní, vzdušný a velmi prostorný rodinný dům odpovídající moderním trendům? Tak potom právě pro vás je určena tato nabídka dvougeneračního domu, kde můžete bydlet s dětmi menšími, většími, dospělými, nebo také můžete dopřát samostatný bezbariérový byt třeba vašim rodičům v přízemí tohoto rodinného sídla. Jedná se o novostavbu nacházející se v obci Mistřice, místní část Javorovec. Tato velmi žádaná lokalita v blízkosti Uherského Hradiště nabízí bydlení v nádherné krajině, což oceníte jak při vycházkách po okolí, tak také při výhledech téměř ze všech pokojů, kuchyně, obývací části nebo třeba při romantické koupeli v nadstandardně prostorné vaně jedné ze tří koupelen, které jsou v tomto domě k dispozici.
V přízemí domu je samostatná bytová jednotka 1kk včetně koupelny a samostatného wc. Dále je zde prostorná dvougaráž, dílna, sklad na sportovní potřeby a technická místnost, ve které se mimo jiné nachází řídící jednotka fotovoltaické elektrárny umístěné na střeše domu s výkonem 20 kw. Ve druhém a třetím podlaží se nachází opravdu nadstandardně řešený byt 7kk. Při vstupu do tohoto bytu máme hned v prostoru zádveří pracovnu a šatnu, dále se pak otvírá obrovský prostor, který propojuje kuchyň s varným ostrůvkem, jídelnu a obývací pokoj, který je otevřený do galerie do dalšího podlaží. Na tomto patře se dále nachází master bedroom s privátní koupelnou a také samostatná toaleta pro návštěvy. Po vzdušném a světlém schodišti vystoupáme do horního podlaží, kde se nachází soukromá zóna majitelů, kde máme k dispozici krom již zmíněné prostorné koupelny s vanou a sprchovým koutem také další šatnu a 4 pokoje. V tomto podlaží mají téměř všechny pokoje včetně koupelny přes francouzská okna přístup na balkóny, obepínající celou jihozápadní stranu domu.
Tento dům je opravdu výjimečný, a to jak svou polohou, dispozicí tak třeba také umístěním na pozemku s ohledem na světové strany. Hned vedle domu vám bude k dispozici sportovně relaxační zóna, která nabízí multifunkční hřiště, odpočinkovou zónu v obecním sadě a navazující dětské hřiště. Když půjdete ještě kousek dále, můžete se okoupat v přehradě, nebo rybařit v jednom z několika rybníků. Toto místo bude ráj rovněž pro kolaře a všechny kteří milují nekonečné procházky.
Dle mého soudu se jedná o velmi výhodnou koupi, kdy budoucí majitel si už pouze dodělá venkovní úpravy a fasádu domu dle svých představ. Nyní pro vás připravujeme energetický průkaz, který by měl odpovídat energetické třídě „B“, vlastní webové stránky tohoto domu, kde budou k dispozici další fotografie, které zde již nelze umístit, veškerá technická specifika atd. Ale mezitím si neváhejte zavolat o bližší informace, případně si domluvit termín nezávazné prohlídky. Zdarma zajistíme výhodné financování nákupu nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Kotrla
David Kotrla
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Kotrla
David Kotrla
zobrazit telefon