Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Adamec

26 506 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105525
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 23 dny
Plocha pozemku 1 638 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 243 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme nadstandardně prostorný, samostatně stojící dům o dispozici 5+kk s garáží, terasou, 2 balkony, krásným vinným sklepem a rozlehlou zahradou v obci Moravské Málkovice.

Třípodlažní dům, zkolaudovaný v roce 1990, o užitné ploše 243 m2 je v původním, udržovaném stavu. Celková velikost oploceného pozemku činí 1638 m2. Na něm lze kromě garáže pohodlně zaparkovat další 3 automobily.

V přízemí se nachází vstupní hala s krbovými kamny, garáž, prádelna s WC, komora, dílna a kotelna.

V 1. patře. je k dispozici prostorný obývací pokoj s krbovými kamny a vstupem na větší balkon s výhledem do okolí, kuchyňský a jídelní kout, další 2 pokoje, koupelna, samostatné WC a chodba propojující všechny místnosti.
Z tohoto (můžeme nazvat hlavního) patra je vstup na zastřešenou terasu a zahradu, kam se lze kolem domu dostat i bezbariérově. Kromě terasy vhodné k relaxaci či grilování s přáteli se za domem nachází ještě udírna a vstup do zmiňovaného vinného sklepa.
Zadní část udržované zahrady je svažitá, o to krásnější výhledy na okolní přírodu se Vám z ní naskytnou.

Ve 2. patře je pak prostorný obývací pokoj se vstupem na boční menší balkon, pokoj a místnost, kterou můžete do budoucna využít jako kuchyni nebo další pokoj.
Díky této místnosti je potenciál využití domu buď jako jednogenerační 6+kk nebo dvougenerační, a to: 2+1 v tomto patře a 3+kk v patře prvním.
Je zde dále koupelna vhodná spíše k rekonstrukci.

Dům je napojen na elektřinu, plyn a veřejný vodovod. K vytápění slouží buď plynový kotel nebo kotel na tuhá paliva.

Nemovitost není nijak zatížena a je zájemci ihned k dispozici.

Jak jsme již zmiňovali, dům je sice v původním stavu, ale má obrovský potenciál stát se po úpravách opravdu velkolepým a krásným bydlením. Nachází se na okraji klidné obce, v blízkosti krásné přírody, přitom 10 minut jízdy autem do okresního Vyškova s veškerou infrastrukturou. Stejně tak za 10 min jízdy se dostanete na dálnici s napojením na všechny potřebné směry – Olomouc, Brno i Zlín.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním Vám rádi pomůžeme prostřednictvím našich hypotečních specialistů. Zvláště u této nemovitosti při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vás a Vaši rodinu. Budu se těšit na Vaši návštěvu při osobní prohlídce. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105525.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Adamec
Ing. Zdeněk Adamec
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Adamec
Ing. Zdeněk Adamec
zobrazit telefon