Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 995 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Cena včetně kompletních právních a realitních služeb, včetně odměny RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Vaněk

46 629 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 137 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 061N057776
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 101 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 23 dny
Plocha pozemku 296 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Toužíte po novém domě k okamžitému nastěhování, který je v rozumné vzdálenosti od Brna? Vyhovuje Vám, že tento dům se zahradou je krátce zabydlený, do nejmenších detailů vyladěný, takže už nemusíte nic moc vymýšlet? V tom případě nabízený rodinný dům v Nosislavi Vaše požadavky splňuje.

___ Dvoupodlažní polořadový dům 4+kk, na pozemku 296 m2 se zahradou 190 m2 byl zkolaudován teprve vloni, takže je to skutečně čerstvá novostavba. Zděná a zateplená stavba působí velmi příjemným a útulným dojmem. Ten je umocněn plynulým navázáním obytného pokoje s kuchyní na velkou venkovní terasu, volně přecházející v udržovanou zahradu. Terasa, díky možnosti zakrytí volných částí průhlednou zástěnou, je dalším pokojem, který můžete využívat od jara do podzimu. Mimo to, zástěna významně šetří náklady za vytápění v zimě. Ostatně, tepelný komfort v domě je řešen tepelným čerpadlem a podlahovým topením ve všech místnostech. Pokoje, díky absenci radiátorů působí čistě a moderně. Samozřejmostí je napojení na internet optickým kabelem.

___ K dispozici jsou dvě plnohodnotné koupelny. V přízemí se sprchovým koutem a v horním patře s vanou. Teplá užitková voda je rovněž nahřívána tepelným čerpadlem. V garáži pro jeden vůz je pamatováno na přípravu pro instalaci technologie fotovoltaické elektrárny, včetně prostupů na střechu. Další vůz může parkovat před domem.

___ V horním patře se kromě koupelny nacházejí tři pokoje, z toho dva orientované do zahrady. Z chodby je rovněž přístupná šatna, která pojme opravdu mnoho a eliminuje potřebu skříní v pokojích. Nadčasový design a kvalita použitých materiálů opravdu zaujme. Dům působí velmi útulně a je zařízený tak, že si stačí vzít věci osobní potřeby a lze v něm okamžitě bydlet.

___ A jak je na tom zahrada? Tak akorát velký pozemek se zahradním domkem je aktuálně přizpůsoben zejména pro pěstování užitkových plodin. Pospíšíte-li si s koupí domu, můžete již letos sklízet úrodu jahod, rajčat, hrášku, brambor. Pokud však netoužíte po konvenčním zahradničení, lze zahradu do budoucna osadit zcela jiným porostem.

___ K tomu všemu je v domě i na zahradě na každém kroku patrný perfekcionistický přístup majitelů, kteří ještě ani nestačili pověsit všechny obrazy a už po necelých dvou letech dům se slzou v oku (ze zdravotních důvodů) opouštějí.

___ Závěrem se hodí říci pár slov k lokalitě. Ačkoliv je dům u rušnější silnice, po zavření vchodových dveří není venkovní provoz vůbec patrný, stejně tak je tomu na zahradě. Dostupnost do jižní části Brna je pouhých 20 minut a do nedalekých Hustopečí jen 10 minut. V obci se nachází pošta, mateřská a základní škola, knihovna… Obchod s potravinami COOP je pouhých 150 m od domu.

Takže pokud Vás možnost koupě tohoto pěkného domu zaujala, na webu NovostavbaNosislav.cz najdete další informace a ozvěte se, můžeme se rovnou domluvit na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Vaněk
Petr Vaněk
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Vaněk
Petr Vaněk
zobrazit telefon