Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

39 000 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Joch

165 397 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 883968
Plocha pozemku 718 m²
Plocha zastavěná 550 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 1 500 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha nebytová 500 m²

Popis nemovitosti

Vítejte v bytovém domě v Rosicích, který nabízí jedinečnou investiční příležitost. Tento dům disponuje celkem 19 byty a třemi komerčními prostory, s možností dalšího rozšíření v podkroví.

Bytová část generuje aktuální výnosnost přesahující 250.000 Kč měsíčně, ve spojení s pronájmem komerčních prostor se výnos pohybuje na více než 300.000 Kč měsíčně. Roční výnos dosahuje úctyhodných 3.500.000 Kč. Návratnost investice se očekává v rozmezí 10-12 let.

Dům je částečně podsklepen a plně připojen k veškerým inženýrským sítím. Vodní a odpadní přípojky byly rekonstruovány před 10 lety, zatímco elektrické rozvody jsou zcela nové, provedené v mědi.

V přízemí domu naleznete rozsáhlé parkovací prostory, které lze využít i pro komerční účely, jako například dílnu. Kromě toho se zde nachází bývalý bar, který po rekonstrukci může sloužit jako další dvě až tři bytové jednotky s dispozicemi 2+kk nebo 3+kk.

Celkově lze tento dům považovat za výhodnou investici pro ubytování zaměstnanců. Kapacita lůžek může dosáhnout až 100-150, což by přineslo minimálně 500 000 Kč měsíčně! Obec Rosice je ideálně situována na předměstí Brna s kompletní občanskou vybaveností a vynikající dopravní dostupností na dálnici D1, stejně jako na vlakové a autobusové spoje, dosažitelné pěšky za pouhé 2 minuty od domu.
Hlavní výhody jsou:
Viability Komerčního Využití: Přítomnost parkovacích prostor, komerčních místností a bývalého baru nabízí možnosti dalších příjmů a různorodého využití, například pro dílny nebo další bytové jednotky po rekonstrukci.

Strategická Lokalita: Obec Rosice je ideální lokalitou na předměstí Brna s kompletní občanskou vybaveností a vynikající dopravní dostupností na dálnici D1 a vlakové spojení u domu. To znamená, že nemovitost je atraktivní pro potenciální nájemce nebo kupce.

Celkově lze tedy říci, že tento bytový dům v Rosicích nabízí solidní kombinaci stabilních výnosů, možností rozšíření a strategické polohy, což může být atraktivní pro investory hledající dlouhodobou a perspektivní investici.

V případě zájmu neváhejte kontaktovat Vašeho realitního poradce Karla Jocha.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Joch

Nemovitost nabízí

 Karel Joch
Karel Joch
zobrazit telefon