Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Markéta Pávková

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 389348
Plocha pozemku 2 100 m²
Plocha zastavěná 225 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 21 dny
Plocha obytná 410 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 410 m²

Popis nemovitosti

Kdo by neznal Vestec a jeho Vestecký rybník – vyhledávané výletní místo – zde se nudit nebudete, ať už jste sportovní maniak nebo máte hravé děti nebo jen chcete mít klid a chytat ryby.
Jen kousek od této oázy je ojedinělý dům, který se těší na nové majitele. Hledáte něco výjimečného? Projděte si inzerát i video a domluvte si prohlídku.
Dvoupodlažní rodinný dům 8+kk s terasou, vnitřním bazénem z nerezu, garáží pro 2 auta, jezírkem s koi kapry a nádherně vzrostlou zahradou, v obci Vestec, těsně sousedící s hranicí Prahy.
Rozměr domu i pozemku vás překvapí svojí velikostí.
Pozemek má 2.325 m². Příjezd na něj je i z druhé strany. Díky tomu můžete pozemek nechat rozdělit a využít ho ke stavbě RD pro vaše děti či rodiče případně ho prodat.
Zahrada 2.032 m² byla osázena stromy a keři tak, abyste měli absolutní soukromí.
Celková podlahová plocha přibližně 410 m² a zastavěná plocha 225 m² zajišťují dostatek prostoru pro komfortní bydlení a případně i vícegenerační život rodiny.
Tento dům byl postaven a zkolaudován v roce 2005. Majitel při stavbě použil kvalitní materiály, a tak je dům ve velmi dobrém stavu. Nový majitel nemusí investovat do nákladných oprav či renovací.
Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, plyn a elektřinu. Je zde nainstalováno tepelné čerpadlo, sloužící k vytápění a ohřevu vody, což znamená úsporné a ekologické vytápění domu včetně bazénové haly. Celoroční provoz bazénu je velkým benefitem pro relax po náročném dni. Napojení na studnu na pozemku je úsporou na provoz bazénu, a zejména v letním období pro závlahu zahrady.
Dům byl pečlivě navržen s důrazem na praktičnost a život rodiny. Dvě ložnice mají každá svoji šatnu a velkou koupelnu s vanou a WC. V patře je menší kuchyň.
Výbava domu: předokenní rolety v celém přízemí, zabezpečovací systém, centrální vysavač, krb v obývacím pokoji s průduchy do 1.patra, okna dřevěná, z masivu je dřevěné schodiště a interiérové dveře, parkety na podlaze, kuchyňská linka s moderními kuchyňskými spotřebiči, vestavěné vybavení šaten a mnoho dalších prvků.
Lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí žít v blízkosti přírody a v klidném prostředí, ale zároveň mít blízko veškerou potřebnou infrastrukturu. Síť cyklostezek vás dovede až do centra Prahy nebo na druhou stranu např. do Průhonického parku, přes Štiřín až do Popovic.
V obci Vestec je bohatá občanská vybavenost - obecní úřad, pošta, cukrárna, kavárna, pivnice, restaurace – nejlepší je U Klimešů, sportovní centrum, kadeřnictví, mateřská škola, čerpací stanice, hypermarket Albert, supermarket Billa, lékárna, bagetérie, Asko a další obchody. Obchodní centrum Westfield Chodov s multikinem je 10 minut autem od domu. Na metro C-Opatov jede PID bus 15 minut. Autem do centra Prahy se dostanete za přibližně 20 minut. Na Pražský okruh to máte 5 minut.
Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost. Přijďte na prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Pávková
Ing. Markéta Pávková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Pávková
Ing. Markéta Pávková
zobrazit telefon