Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

23 000 000 Kč

C

Úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Dana Kovaříková

100 923 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 383 m²
Patro 4.
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 394 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 6262
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 262 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům se samostatnou garáží v klidné a žádané lokalitě Brno-Pisárky na ulici Antonína Procházky. Dům je orientován na jihozápad a celková výměra pozemku činí 913 m2, z toho zastavěná plocha se dvorem 262 m2 a zahrada 651 m2. Celková užitná plocha domu činí 382 m2.

Dům se skládá ze 4 obytných pater 383 m2 obytné plochy :

1.PP: sklepní prostory, suterénní byt 3+kk celkem 100 m2 (chodba, koupelna, samostatné WC, velká neprůchozí obývací místnost s kuchyňským koutem, jeden průchozí pokoj a neprůchozí ložnice).

1.NP: bytová jednotka 3+1 109 m2 (stylový prvorepublikový byt s chodbou, koupelnou s WC, kuchyní, ložnicí a prostorným obývacím pokojem s výhledem do zahrady, jehož část slouží jako jídelna).

2.NP: bytová jednotka 3+1 116m2 (stylový prvorepublikový byt s chodbou, koupelnou, samostatným WC, kuchyní, ložnicí a dvěma obývacími místnostmi s balkonem a výhledem do zahrady).

Půda, obytné podkroví 58 m2 - 2 pokoje + koupelna + WC.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, obecní vodovod a elektřinu. K ohřevu vody a vytápění slouží plynové kotle, v domě celkem tři. K nemovitosti náleží rozsáhlý pozemek, sklepní prostory, dva zahradní domky a pro auta jedno garážové stání a dvě vnější parkovací místa. Zahrada nabízí hned dvě příjemná posezení – jedno v horní části, druhé – kamenné - ve spodní partii zahrady u bazénku.
Veškerá občanská vybavenost v nejbližším okolí - restaurace, obchody, v blízkém okolí v blízkosti BVV, výborná dostupnost do centra města, OC Campus Square Brno. Zastávka MHD několika autobusů i trolejbusů 50 m od domu. Ve vzdálenosti cca 200 m od domu se nachází krásný park Anthropos s kavárnou, muzeem a dětskými hřišti.
Přímo naproti domu je les táhnoucí se až do Kohoutovic, cyklostezka podél řeky Svratky vedoucí k Brněnské přehradě a přírodní rezervace se spoustou sportovních a rekreačních příležitostí.
Výborná dopravní dostupnost z dálnice D1, směr Praha i Olomouc.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right