Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

21 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky 3.200 Kč + přepis el. a plynu (cca 1.000 Kč)
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Soňa Kutnohorská
1 hlas

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
ID nemovitosti P017997
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 5.
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 54 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 55 m²

Popis nemovitosti

Pronájem bytu - slunný, částečně zařízený byt 2+1, 54,2 m2 + sklep 1,2 m2, Praha 6 - Břevnov, ulice Skupova, 5.patro (poslední) v cihlovém, zatepleném domě s novým výtahem. Dům je velmi klidný a slušný, obývaný většinou samotnými majiteli bytů. Je zabezpečený kamerovým systémem. Orientace bytu je na slunný jih a západ do klidného zeleného prostranství se vzrostlými stromy (obývací pokoj) a na východ (ložnice + kuchyně) s krásným výhledem na Pražský hrad i blízké okolí. V okolí domu je mnoho zeleně a vzrostlých stromů včetně blízkého parku Kajetánka a koupaliště Petynka.
Byt je po částečné rekonstrukci. Má 2 pokoje neprůchozí a je částečně zařízený nábytkem viz foto (nebude pouze postel a 3 židle). Kuchyňská linka je vybavena kombinovaným sporákem, myčkou, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou. Pračka je v koupelně. Byt má mnoho úložného prostoru formou šatních skříní. V obývacím pokoji jsou nainstalovány el. ovladatelné předokenní žaluzie. V koupelně je vana. WC je zvlášť. Na podlaze je plovoucí podlaha, lino a dlažba. Topení je ÚT. Parkování je možné v okolí domu (modré zóny). K bytu náleží také sklep ve sníženém přízemí domu.
Dům se nachází ve velmi klidné a zelené části Břevnova. V docházkové vzdálenosti je Břevnovský klášter s jeho zahradami, park Ladronka i lesopark Obora Hvězda. Veškerá občanská vybavenost je v místě - rozsáhlá maloobchodní síť i supermarket Billa, dále mnoho příjemných kaváren, cukráren, bister a restaurací. Výborná dopravní dostupnost do centra - 2 min chůze tram č. 22 a 25 (zastávka Marjánka) s přímým spojením na Metro A - Malostranská (12 min) a i do samotného centra Prahy včetně Metra B,C nebo do 1 min chůze bus č. 164 a 180 (zastávka Kajetánka) s přímým spojením (10 min) na Metro A - Dejvická. Na letiště Václava Havla je to pouhých 15 min autem od domu.
Byt je výhradně nekuřácký, je vhodný pro 1-2 osoby (pár) nebo i pro spolubydlení 2 osob. Domácí zvířátka dohodou. Byt je volný ihned. Vratná kauce je ve výši 21.500 Kč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti