Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

29 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Poplatky pro 2 os. ve výši 1 453,- Kč / měsíc. Elektřina a plyn se převádí na nájemce., bez poplatků
big left
big right
Nemovitost nabízí
Radka Vajo

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Druhy bytů Mezonet
Datum vložení před 9 dny
Plocha užitná 96 m²
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 2146029
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu exkluzivní mezonetový byt 2+kk o rozloze 96 m2, situovaný v oblíbené lokalitě Praha 5 - Smíchov, v ulici Nad Palatou. Tento designový byt je plně zařízený a připravený nastěhování ihned.

Dispozice bytu tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní včetně spotřebičů značky Miele, koupelna se sprchovým koutem, toaleta a vstupní chodba. V patře se nachází ložnice se šatnou a koupelna s vanou a toaletou.

Tento elegantní mezonetový byt je skvělým příkladem spojení moderního designu s vysokým standardem bydlení. Nabízí světlý a prostorný obývací prostor spojený s plně vybavenou kuchyní, což vytváří ideální místo pro společné chvíle s přáteli a rodinou. Celý byt je zařízen vkusným nábytkem a moderními prvky, které vytvářejí příjemnou atmosféru a umocňují komfort bydlení. V bytě se nachází dřevěné podlahy, mramorová dlažba, žulová pracovní deska v kuchyni, podlahové topení, vestavěné úložné prostory.

K bytu náleží také garážové stání a sklep. Pro vaše bezpečí je byt vybaven alarmem, který zaručuje maximální ochranu vašeho domova.

Nájemné je 29 500,- Kč, služby jsou ve výši 1 453,- Kč, elektřina a plyn se převádí na nájemce. Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize je 29 500,- Kč + DPH.

Pokud hledáte luxusní bydlení v klidné části Prahy s moderním designem a komfortem, toto je právě ten správný byt pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto exkluzivního mezonetového bytu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (340)
small left
small right