Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

25 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky 6 100 Kč ( poplatky za služby, topení, voda, internet) Elektřina se převádí na nájemce, v
big left
big right
Nemovitost nabízí
Maria Čerkašina

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 6654
Stav nemovitosti Bezvadný
Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 50 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Jak by se vám líbilo bydlet v oáze klidu a zeleně, v bytě s vlastní předzahrádkou v blízkosti centra města? Pokud je to právě to, po čem toužíte tento prostorný byt o dispozici 2+kk a velikosti 50 m2 s 100m2 předzahrádkou s terasou Vás okouzlí a bude tou nejlepší volbou!

V klidné lukrativní lokalitě pražského Smíchova v blízkosti parku Ladronka a Košíře-Motol s výbornou dostupnosti do centra Prahy nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderní byt 2+kk s krásnou upravenou předzahrádkou v přízemí moderní budovy, která je součástí exkluzivního rezidenčního komplexu Rezidence Císařka s 24/7 recepcí, kamerovým systémem a ostrahou.

Tento byt splňuje vyšší standard komfortního bydlení pro pár nebo jednotlivce.

Interiér tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a vstupem na velkorysou 100m2 předzahrádku s terasou s výhledem do zeleně, ložnice s vestavěnými skříněmi, dále koupelna s vanou, toaletou a pračkou a komora.

Byt se nabízí kompletně zařízen nábytkem a kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů (lednice, indukční varná deska, trouba, myčka nádobí).

Díky velkým oknům a vstupu na velkorysou předzahrádku orientovanou na východ s možností příjemného posezení, obývací pokoj je velice světlý a vzdušný. V bytě je dostatek úložného prostoru díky stylové vestavené skříni v ložnici, úložným prostorům na chodbě a v komoře.

Zajisté oceníte polohu bytu v klidné ulici Na Císařce, kde si na své přijdou i milovníci přírody a sportovního vyžití, které je realizováno prostřednictvím blízkých sportovišť, parku Ladronka s cyklistickými a bruslařskými stezkami či relaxačního centra s bazénem. Příjemným procházkám či běhu se ostatně můžete oddávat také v prostředí Skalky nebo v přírodním parku Košíře-Motol. Výhodou lokality je rychlá dostupnost do centra města 700 metrů od domu je zastávka tramvají s přímým spojením do centra, v těsné blízkosti je i zastávka autobusu, kterým se dostanete ke stanici metra B Anděl nebo ke stanicím metra A Dejvická a Hradčanská.

Nájemné je 25 000,- Poplatky za domovní služby vč. internetu jsou 6 100 Kč měsíčně. Elektřina se převádí na nájemce. Kauce je ve výši 31 100 Kč.

Volný od 1.6.2024

Pokud bylo vždy vaším snem bydlet v oáze klidu s vlastní předzahrádkou, neváhejte, zavolejte mi a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného bytu!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (345)
small left
small right