Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

9 100 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 51 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 1223
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 51 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradní spolupráci si Vám dovoluji nabídnout toto atraktivní a moderně řešené bydlení v obci Velké Heraltice, v nově zrekonstruovaném komplexu bývalého pivovaru, obklopeného lesy, zámkem a přírodou.
V rámci této nabídky Vám nabízím pronájem bytu o dispozici 2+kk v 2NP bytového domu o výměře 51 m2, který prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí tak zcela nové, vzdušné a čisté bydlení pro nájemníky.
Bytová jednotka se skládá ze vstupní předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnicí a koupelnou s WC. V rámci rekonstrukce zde byla položena laminátová podlaha s dekorem dřeva, která barevně koresponduje s kuchyňskou linkou řešenou na míru. Kuchyňská linka disponuje vestavnou horkovzdušnou troubou , sklokeramickou deskou, digestoří a granitovým dřezem s pákovou baterií. Kuchyňský kout nabízí bohaté místo pro přípravu pokrmů a úložný prostor. Pracovní plocha je osvětlena LED páskem. Obývací pokoj je dobře prosvětlený denním světlem a také zapuštěnými LED světly, které jsou instalovány v celém bytě a mají minimální spotřebu elektrické energie. Ložnice nabídne dostatek prostoru pro manželskou postel, pracovní stůl a šatní skříně. Koupelna s WC, do které se vchází z ložnice je vybavena moderním sprchovým koutem s baterií a dešťovou hlavicí, toaletní skříňkou s umyvadlem a přípravou pro pračku.
Výhodou je celoplošné podlahové vytápění, kde teplotu každé místnosti je možné regulovat samostatným termostatem. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem.

Bytový dům prochází rekonstrukcí, kdy blok A je již ve fázi dokončení. K bytu náleží parkovací stání ve dvoře a je v ceně nájemného.
Nastěhování možné od 1.6.2024

Nájemné činí 9.100 Kč + služby (1200 Kč/2 osoby; 900 Kč/1 osoba) + elektřina (vlastní elektroměr na nájemníka cca 4.000,-). Vratná kauce ve výši 2x nájemného. Provize RK 1 nájem.

Nemovitost se nachází na konci ulice Lihovarská ve Velkých Heralticích, přímo pod Zámkem Velké Heraltice. Z pozemků je přímý vstup do lesíka, kolem teče Heraltický potok. Velké Heraltice byly založeny okolo roku 1260, jsou obcí s dobrou dopravní dostupností, žije zde cca 1600 obyvatel, v obci je škola i školka, restaurace, či zubař.

Bydlení mimo rušné město je v dnešní době vyhledávané. Zavolejte si o prohlídku ještě dnes.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kolek
Michal Kolek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kolek
Michal Kolek
zobrazit telefon