Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

25 900 Kč za měsíc

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Jurij Vačugov

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Balkóny Balkon
ID nemovitosti N07252
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 333 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 91 m²
Patro 3.
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 91 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

K dispozici od 1.7.2024
Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný byt 3+kk o celkové ploše 86,59,m2 s dvěma balkony plochou 2,4 m2 každý. Byt je umístěn v 3. podlaží domu v klidné lokalitě Praha 4 - Kunratice, ulice Velké Kunratické. Dispozici bytu tvoří prostorná vstupní hala, obývací pokoj s balkonem a plně vybavenou kuchyňskou linkou (lednice, varná deska, elektrická trouba, digestoř, myčka) a dvě neprůchozí ložnice, jedná z nich má vlastní balkon. Koupelna se sprchovým koutem, pračkou a sušičkou, toaleta zvlášť. Nechybí v bytě i praktická komora. Byt má nadstandardní provedení – nově renovovaná podlaha z olivového dřeva, skleněné posuvné dveře, 3x vestavné skříně. Milovníky vaření určitě potěší speciální varná deska pro wok-pánev. V ceně nájmu je parkovací stání v podzemní garáži a sklep.
V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - restaurace, obchody, Zookoutek Kunratice, Kunratický les s možností trávení volného času v okolní přírodě. Skvělá dopravní dostupnost - zastávka Ústavy Akademie věd 3 minuty pěšky, dvě zastávky autobusem na metro Kačerov.

Nájem: 25.900,-Kč (garážové stání a sklep v ceně) Poplatky: 4.000,-Kč, elektřina se převádí na nájemce. Kauce: 40.000,-Kč Provize: 25.900,-Kč + DPH 21%.

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že byt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto bytu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (údržba, platby nájemného, vyúčtování, dodatky, a pod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (211)
small left
small right