Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

25 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikola Zajícová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N103488
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 21 dny
Plocha užitná 98 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Vážení zájemci o pronájem,

představujeme Vám exkluzivní nabídku pronájmu luxusního bytu 3+KK s užitnou plochou 98 m², který se nachází v žádané lokalitě centra města Vrchlabí. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s moderním výbavením a vysokým standardem.

Byt se pyšní nejen svou prostorností a funkcionalitou, ale také dvěma plně vybavenými koupelnami, což zaručuje dostatečné soukromí a pohodlí pro všechny obyvatele. Vlastnictví bytu je v osobním vlastnictví a nachází se v novostavbě, která je ve vynikajícím stavu.

Interiér bytu je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a splňoval i ty nejnáročnější požadavky na moderní bydlení. Podlahové vytápění a trojskla na všech oknech zajistí vysokou úroveň tepelného komfortu a zároveň výrazně snižují energetické náklady.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, dvou koupelen, jedné s vanou a druhé se sprchovým koutem, a samostatného WC. Moderní kuchyň je plně vybavena kvalitními spotřebiči, včetně myčky nádobí, lednice s mrazákem, varné desky a trouby.

Lokalita bytu je bezkonkurenční – v blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, restaurací, kaváren a parků. Dopravní spojení do centra města je rychlé , Za 5 minut jste pěší na náměstí města.

Měsíční nájem je stanoven na příjemných 25 000 Kč, což je vzhledem k nabízené kvalitě a lokalitě více než příznivá cena. K dispozici je také možnost parkování zdarma u domu

Pokud hledáte bydlení, které splní Vaše nejvyšší nároky na kvalitu, design a lokalitu, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tento byt může být Vaším novým domovem, kde zažijete pohodlí a luxus každý den.

Těšíme se na Vaši odpověď a věříme, že Vás naše nabídka osloví.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103488.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikola Zajícová
Nikola Zajícová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikola Zajícová
Nikola Zajícová
zobrazit telefon