48 259 aktuálních nabídek
od 962 realitních kanceláří a soukromníků

EVROPA realitní kancelář - Články

Adresa: Václavské náměstí 806/62, 11000 Praha(budova Melantrich - Marks & Spencer, 1. patro)
Telefon: 224 422 555
Sítě:
E-mail: info@rkevropa.cz
Web: https://www.rkevropa.cz/
Chcete nejenom prodat či pronajmout svoji nemovitost (byt, dům, chatu, pozemek, nebytové prostory apod.), ale učinit tak s právní a finanční jistotou? Ano, pak jste na správné adrese. EVROPA realitní kancelář s.r.o. pro vás kvalitně zajišťuje tyto služby již od roku 1997, a to nejdříve jako sdružení fyzických osob a od roku 1999 jako obchodní společnost. Společnost již od svého založení byla zaměřena na kvalitu nikoliv kvantitu a proto se u nás setkáte vždy s osobním přístupem všech pracovníků.

Články (2)

Realitní kanceláře zaznamenávají rekordní zájem o nemovitosti
Realitní kanceláře zaznamenávají rekordní zájem o nemovitosti

„Většina realitních kanceláří eviduje toto jarní období po několika letech jako velmi dobré a to jak z hlediska zvyšujícího se počtu uzavřených obchodů, tak rostoucího počtu zájemců o koupi starších nemovitostí i novostaveb,“ říká majitel realitní sítě EVROPA Realitní kancelář Michal Macek. Své jistě sehrává i fakt, že pokles cen nemovitostí se zastavil a zejména velká města hlásí dokonce jejich mírný nárůst.

EVROPA realitní kancelář slaví 15. výročí působení na českém trhu
EVROPA realitní kancelář slaví 15. výročí působení na českém trhu

V letošním roce je tomu již 15 let, co na českém realitním trhu začala nabízet své služby EVROPA realitní kancelář. Za tu dobu společnost prošla zajímavým vývojem, expandovala a protože 15 let existence je už slušné číslo, EVROPA se rozhodla toto výročí patřičně oslavit…

TOPlist